2777
2789
عنوان

دارم میرم با زن بابام زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 81 پست
حتما ی کرمی ریختی دیگیاد گرفتین‌وقتی جدا میشن از فرصت استفاذت میگنین اتتظار دارین همه کار کنین و هی ...

گفتم قرصی که برات بده رو نخور کرم ریختنه؟ اگه آره نوش جونم هرچی زده منو

جذاب سایتم😜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشون یکی از اون یکی بدتر دودستی چسبیده به خونه نمیره منم دیگه گفتم به درک بمون همینجا من میرم

ای بابا چی بگم والا...صبرکن یه مدت تنهاش بزار ..انشالله بابات بیاددنبالت چندروزبرو اونور شایدمادرت بهترشد...تنهاش بزار شایدنتیجه بده

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
عزیزم‌دلیل نمیشه بخاطراین بحای خونتو ترک کنیدیگ پیش میادهمیشه دعوا هست حالا کقصر باشی یا نباشی

مگه من مریضم به خاطر یک بحث خودم و در به در کنم کم شب تا صبح از دستش گریه نکردم تازه یکی از کاراشه یکروز نیست که من تو این خونه یک نفس راحت بکشم همش جنگ اعصاب 

جذاب سایتم😜

حتما ی کرمی ریختی دیگیاد گرفتین‌وقتی جدا میشن از فرصت استفاذت میگنین اتتظار دارین همه کار کنین و هی ...

حالا اصلا کار اشتباهیم کرده باشه

ماهم گاهی از مادرا کار اشتباه میبینیم هر موقع صلاح دیدیم کتک بزنیم دیگه؟

ای بابا چی بگم والا...صبرکن یه مدت تنهاش بزار ..انشالله بابات بیاددنبالت چندروزبرو اونور شایدمادرت ب ...

نه اینکه دیگه درست نمیشه منم دوسال دیگه میرم دانشگاه راحت میشم این همه کشیدم یکم دیگه هم روش 😔

ممنون گلم 

جذاب سایتم😜

مادر پدر حق دارن بزنن ولی بچه نه

این حق کجا نوشته شده عزیزم؟چرا مثل پیرزنای صد ساله حرف میزنین

نه شرعا و نه رسما چنین حقی ندارن تازه اگه مادر بچشو بزنه بچه میتونه شکایت کنه و حتی دیه بگیره این قانون خود ایرانه

دختر عزیزم  سعی کن حال دلت‌و خوب کنی تا بتونی به درست برسی این ۲ سال که پیش رو داری سرنوشت زندگی‌تو تعیین می کنه 

فقط با اراده و تلاش خودت که می تونی همیشه موفق باشی 

امیدوارم لبت همیشه خندون باشه 🌹❤