2777
2789
نه خداروشکر فقط بد زاه میره که اگه با ورزش حل تشه باید عمل بشه وبراس جلوگیری از پیشرفت باید حتما ورز ...

به نظرم جای فکر و خیال منفی بچسب به درمانش اگه مادر قوی و پیگیری باشی واسش مشکلی پیش نمیاد 

🏃🏻‍♀️

شما دچار شوک شدید 

فکر نمیکردید که ممکنه بچتون با نقص جسمی به دنیا بیاد 

واسه همینه نمتونید بپذیرید 

ولی باید با روانشناس کودک 

مخصوصا حیطه کودکان استثنایی صحبت کنید 

هم شما 

هم بچه تون

چون ممکنه این افکار شما در اینده موجب افسردگی بشه

در حالیکه هم خودتون و هم بچه تون

هیچ کدوم یه مادر افسرده نمیخواد

یه مادر حمایتگر میخواید 

اولین قدم اینه که بپذیرید که بچه مشکل داره و این خواست خدا بوده و شما بی تقصیرید

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خداروشکر فقط بد زاه میره که اگه با ورزش حل تشه باید عمل بشه وبراس جلوگیری از پیشرفت باید حتما ورز ...

خب اینو پیگیری کن

کاردرمانی ببر

خواهش می کنم سعی کن خودت قوی بشی اگر بد راه می‌ره با کاردمانی جسمی و ذهنی در مدت زمان طولانی و کار کردن و تلاش خودت مطمئن باش خیلی خوب میشه 

من تو حیطه کودکان کار می کنم و تاثیر پیگیری والدین برای بهبود وضعیت بچه ها رو دیدم 

خب اینو پیگیری کنکاردرمانی ببرخواهش می کنم سعی کن خودت قوی بشی اگر بد راه می‌ره با کاردمانی جسمی و ذ ...

اره میبرم ولی توی خونه نمیزاره همکاری نمیکنه بازیگوشه

شما توی کاردرمانی کار کردید‌گ

شما دچار شوک شدید فکر نمیکردید که ممکنه بچتون با نقص جسمی به دنیا بیاد واسه همینه نمتونید بپذیرید ول ...

نمیدونم یه دوستی دارم بهم میگه خواست خدا نبوده خودت مقصر بودی و بچت اینجوری شده😔اخه مگه من میخواستم بچم محدودیت  داشته یاشه من کلی حساسیت بخرج دادم سر بارداریم

اره میبرم ولی توی خونه نمیزاره همکاری نمیکنه بازیگوشهشما توی کاردرمانی کار کردید‌گ

طبیعی هست بچه هست اسمش روشه، سعی کن از کم ترین زمان ها استفاده کنی از کوچیکترین موقعیت ها استفاده کنی برای تمرین کردن

فکر نکن باید یک ساعت باهات بشینه عین یه آدم بزرگ همکاری کنه همه بچه ها بازیگوشی می کنن

من تو حیطه کودکان با نیازهای ویژه درس خوندم و الان هم تو حیطه اختلالات مختلف کودکان کار می کنم آشنا هستم و والدین ناامید زیادی می بینم که اگر بتونن قوی بشن معجزه می کننختو زندگی بچه هاشون

به نظرم جای فکر و خیال منفی بچسب به درمانش اگه مادر قوی و پیگیری باشی واسش مشکلی پیش نمیاد

خیلی پیگزم ولی قوی نیستم مدام گریه میکنم حسرت بقیه رو میخوزم حس میکنم مزدم منو بدبختترین میبینن اخه فق‌ط توی اقوام بچه منه ک اینجوریه حتی خجالت میکشم باهاش جایی برم😭😭😭الهی بمیرم راحت بمص

طبیعی هست بچه هست اسمش روشه، سعی کن از کم ترین زمان ها استفاده کنی از کوچیکترین موقعیت ها استفاده کن ...

شما کودکانی ک ضعف عضلانی پیشرونده داشته زو دیدید؟ ک موفق بودن

عزیزم مگه ما سنگدلیم توهین یا سرزنشت کنیم 🥲 شما به عنوان یه مادر شوک بزرگی بهتون وارد شده 

سخته کنار اومدن با این مسئله

اما وقتی میگی روی اخلاق و رفتارت باهاش هم تاثیر گذاشته حتما روی خودت کار کن ، پیش مشاور برو 

خیلی کمکت میکنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜