2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا حدودی بهت حق میدم واقعا سخته هم واسه بچه هم واسه تو و همسرت و حتی بچه های دیگه تون

ولی کاش تو بارداری خیلی وسواس به خرج میدادی و تست های مختلف رو میرفتی شاید مشخص میشد که مشکل داره

🏃🏻‍♀️

تو سونوگرافی مشخص نشده بود مشکلت؟عزیزم اون الان نیاز به محبت تو داره پناهش تویی بپذیر مشکلشو و از خد ...

نه نشد من همه چیزا رو انجام دادم دقیق حتی امینو شدم ولی مشخص نشد

تا حدودی بهت حق میدم واقعا سخته هم واسه بچه هم واسه تو و همسرت و حتی بچه های دیگه تونولی کاش تو بارد ...

بالاترگفتم خیلی حساس بودم از امینوتا اکو قلب همه زو انجام دادم بدون مشکل بود

اره همین کاررو انجام میدیم تمام سعیمو میکنم واسش همسرم بیستر ازمن حمایتش میکنه اون هنوزم باوزش نشده ...

عزیز دلم‌‌ از خدای بزرگ میخوام براتون‌معجزه کنه. خداروشکر که بابا و مامانش بفکرشن

بالاترگفتم خیلی حساس بودم از امینوتا اکو قلب همه زو انجام دادم بدون مشکل بود

فکر کردم بچه تون ناتوان جسمی و حرکتیه ولی ۵ درصد کم توانی احتمالا مشکلات و تفاوت خیلی بزرگ ایجاد نمیکنه واسش 

فقط سعی کنید همیشه تحت درمان باشه

🏃🏻‍♀️

عزیزم من خودم بچم مشکل داره....حالت رو میفهمم...خیلی داغونم ولی طبق تحقیقاتم اون بچه هایی که معلولیت دارن و در آینده موفق شدن والدین به خصوص مادرشون خیلی قوی بودن و خیلی زحمت کشیدن ..اگه واقعا میخوای موفق بشه با هر روشی هست روحیه ات رو قوی کن....برو روانپشناس و هر جوری هست قوی بشو ...

میدونم خیلی سخته ولی منم شروع کردم خودم رو قوی کنم که بچم آینده خوبی داشته باشه به امید خدا

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

عزیزم تو چون دوستش داری به همه اینا فکر می کنی، خودت رو سرزنش نکن تو سنگ دل نیستی، به مادر نگرانی

امیدوارم خدا به قلبت آرامش بده

تو این دنیا خیلی ها با مشکلات مختلف خیلی مفید تر از انسان های به ظاهر ساده بودن، شاید شعاری به نظر بیاد ولی تو این یکی دو سال به این نتیجه رسیدم

امیدوارم قوی بشی و قلبت آروم بشه

فکر کردم بچه تون ناتوان جسمی و حرکتیه ولی ۵ درصد کم توانی احتمالا مشکلات و تفاوت خیلی بزرگ ایجاد نمی ...

نه خداروشکر فقط بد زاه میره که اگه با ورزش حل تشه باید عمل بشه وبراس جلوگیری از پیشرفت باید حتما ورزش کمه ولی بازم ضعفه هست