mamiحدیث مدیر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 629 عنوان الان از محضر اومدم و طلاق گرفتم ی حس بی حسی دارم | مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 67 پست ی حس ترس ته دلمه ولی نه ناراحتم ن خوشحال فقط دست وپام میلرزه همش انگار از ی چیزی دارم فرار میکنم فقط نپرسید چرا جدا شدید امروز | 17:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهربونhdp عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 1536 اره اجبار بود بعد ازدواجم شوهرم کاری نکرد ک دوسش داشته باشم کلا از اول اشتباه بود پس خداروهزاربار شکر کن جدا شدی.ماها ک با عشق ازدواج کردیمم راضی نیستیم دیگه وای ب ازدواج زوری از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 838 ماهیانه دوتومن برا دخترم میریزع مهریم کم بود بخشیدم خوبه کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 838 دو تومن هزینه یک مااااه؟؟؟چقدر بی انصاف منکه باشوهرمم شوهر م برادوتامون درماه دوتومن خرج نمیکنه کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
مامان_مهربونhdp عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 1536 منکه باشوهرمم شوهر م برادوتامون درماه دوتومن خرج نمیکنه خب خوردو خوراکتونو حساب کنی بیشتر این حرفا میشه.ی خرید بازار الان بری در حد معمولی هم خرید کنی دو تومن بیشتر میشه از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2050 استارتر تهران هستین؟ از زمانی که شوهرتون درخواست داد چقدر طول کشید پیام ابلاغیه بیاد ؟ دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 838 خب خوردو خوراکتونو حساب کنی بیشتر این حرفا میشه.ی خرید بازار الان بری در حد معمولی هم خرید کنی دو تو ... شوهرمن کلا خسیسه زورش میاد یه خوراکی بخره برامون کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
mamiحدیث مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 629 استارتر تهران هستین؟ از زمانی که شوهرتون درخواست داد چقدر طول کشید پیام ابلاغیه بیاد ؟ نه گرگان کلا 40روز زمان برد