2777
2789
عنوان

ازدواج با دختری که جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
بهش خیلی علاقه داشتم ولی به مرور از چشمم افتاد من همه تلاشم رو کردم خیلی جاها توقعم رو آوردم پایین خ ...

آها که اینطور

عزیزم شما که رابطه هم نداشتی و به اصطلاح باکره ای بچه که نداری 

به نظر من که به دید دیگه ای بهت نگاه نمیشه 

من داداش خودم اولین ازدواجش بود ولی خانومش مطلقس با اینکه ما مخالف بودیم نه به خاطر اینکه مطلقس به خاطر خیلی چیزای دیگه فرهنگ و اینا ولی خودش دوسش داشت 

وقتی آقا پسری دختری رو بخواد دیگه براش مهم نیست 

بعد تو اسمشم میتونی پاک کنی از شناسنامت

خدایا شکرت ...  
وقتی خودتوبپذیری دیگران هم ب پذیرش میرسن ک توبا ی شکست بایسری اخلاق ورفتار همینی کسی دوست داشته باشه ...

خودم اینا رو می‌دونم بخدا خود من خانم مطلقه ببینم با ده تا بچه جدا شده دید بد بهش ندارم 

ولی من از اینکه یه نفر بی ارزش بدونهدمنو وحشت دارم 

زندگی سختی داشتم پر از تحقیر و کنایه ... دیکه توانایی تحقیر از کسی که قراره باهاش زندگی کنم ندارم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم اینا رو می‌دونم بخدا خود من خانم مطلقه ببینم با ده تا بچه جدا شده دید بد بهش ندارم ولی من از ای ...

عزیزدلم دلیل اینکه نگاه دیگران برات مهم اینه تودوستداری تاییدت کنن دیگران اگراینطوری پیش بری هروز قراره استرس داشته باشی منم تحقیرشدم منم زخم دارم منم ازطرف خانواده خیلی اسیب دیدم اونا آگاه نبودن اسیب زدن ولی توک آگاهی زخماتو ترمیم کن روخودت کارکن اگرخودتوکم ببینی انعکاسشو توی دیگران میبینی تمام چیزایی ک میگی تجربه کردم وبازم درگیرشم ولی ازی جایی بایددرسش کنی خودتودوست داشته باش کم کم شروع کن ب پذیرش خودت باهرشرایط، وظاهری بعدمیبینی دیگرانم ب پذیرش میرسن وباهمین شرایط  میخوانت 

آها که اینطورعزیزم شما که رابطه هم نداشتی و به اصطلاح باکره ای بچه که نداری به نظر من که به دید دیگه ...

من اگر روزی بخوام ازدواج کنم خودم میگم بهش نیازی به پاک کردن نیست 

ولی خیلی ترس دارم می‌دونی 

ترس اینکه بزنه تو سرم 

ترس اینکه بخاطر مطلقه بودن اهمیت لازم رو نده 

یا ذهنش درگیر این بشه به همسرم چه حسی داشتم چطوری باهاش حرف میزدم و زده بشه ازم پوف

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

عزیزدلم دلیل اینکه نگاه دیگران برات مهم اینه تودوستداری تاییدت کنن دیگران اگراینطوری پیش بری هروز قر ...

یعنی بنظرت من باید اول خودم بپذیرم؟

اره عزیزم بپذیرتوهمینی وهیچی ازارزش هات کم نشده تازه اضافه هم شده چون باتجربه شدی ومث خیلی های دیگ ن ...

هعیییی 

پیج زندگی سالم سوده هروی تواینستا رودنبال کن کمکت میکنه امیدوارم ب دردت بخوره

ممنون از لطفت عزیزم 

ممنون میشم تاپییک اولم رو بخونی داستان زندگیم هست 

بگی چیکار کنم

من اگر روزی بخوام ازدواج کنم خودم میگم بهش نیازی به پاک کردن نیست ولی خیلی ترس دارم می‌دونی ترس اینک ...

شما حالا خواستی به همسر آیندت جریان همسر سابقت رو بگی لازم نیست که جزئیات بگی خیلی سربسته میتونی بگی یه نامزدی ناموفق داشتم و به تفاهم نرسیدیم

تو جامعه امروز دختر پسرا کلی دوست دختر دوست پسر عوض میکنن بعدشم ازدواج میکنن و طرفشون اصلا نمیدونه 

شما که با یک نفر اونم به صورت شرعی و قانونی بودی 

نترس عزیزم 

آدمی که بخوادت هیچ وقت همچین مسئله ای رو تو سرت نمیزنه

خدایا شکرت ...  
شما حالا خواستی به همسر آیندت جریان همسر سابقت رو بگی لازم نیست که جزئیات بگی خیلی سربسته میتونی بگی ...

امیدوارم ... ما که هرکسی رسید زد تو سرمون🥲

امیدوارم ... ما که هرکسی رسید زد تو سرمون🥲

نقطه ضعف خودت ندون این قضیه رو 

این همه خانوم طلاق گرفتن و مجدد ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن

عزیزم تو نه اولیشی نه آخریش

حس بهتری به خودت داشته باش

و ارزش تو خیلی بیشتر از این هاست که بخوای خودت رو با مطلقه بودن یا نبودن بسنجی

خدایا شکرت ...  
نقطه ضعف خودت ندون این قضیه رو این همه خانوم طلاق گرفتن و مجدد ازدواج کردن و زندگی خوبی دارنعزیزم تو ...

عزیزم میشه اولین تاپییکم رو بخونی؟ داستان زندگیمو نوشتم