2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو بکشم طبیعی جلوه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید زیادی حساس شدی اونم شاید بخاطر نکقعیت اینجوری شده البته اگر از قبل اسنطوری نبوده

خدایی خودت بگو این حساس شدنه مگه میشع یه مرد یه زن و تنها بزارع تو خونه چند ساعت یه زنک نزنه احوالشو بپرسع

خوب مگه کار بدی کرده رفته مراسم ختم اونجا جشن نبوده که خوش باشه گریه و زاری بوده 

بعدشم من در کل روز شده شاید یکی دوبارم زنگ نمیزنم  ب همسرم .

چرا شماهااینجورید یکی تاپیک میزنه میخوام خودمو خلاص کنم چون فرصت ازدواج وبچه ندارم .یکی شوهروبچه داره ناشکره 

خوب شوهرشماازاون دسته ست که قهرودعوا جواب نمیده با زبون نرم میشه بشین باهاش آروم حرف بزن

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
خدایی خودت بگو این حساس شدنه مگه میشع یه مرد یه زن و تنها بزارع تو خونه چند ساعت یه زنک نزنه احوالشو ...

نمیدونم ولی دقیقا منم بارداربودم خیلی تنها میموندم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
آره یه بار قهر کردم ۲ ماه

خوبه که میترسه 

من شوهرم اصلاااانمیترسه 

تازه همشم میگه خواستی بری برو 

یا تا ناراحت میشم و کار اشتباه میکنه میگه جمع کن برو 

ما بچه هم داریم 

خیلی به پر و پاش نپیچ بزار اون پی تو رو بگیره 

وقتی بهش بی محلی کنی اون کنجکاو میشه میاد سراغت 

وقتی اومد باید خودت رو به خوشحالی میزدی و کار های خودت رو میکردی اون وقت اون میومد میخواست همش باهات حرف بزنه 

با خانواده شوهرت تو یه ساختمونید؟

🤣🤣🤣 واقعا که من ناراحتم و عصبی شما دارین منو میخندونید اینجوری نمیتونم بع حساب شوهرم برسم

عزیزمم ان شالله مشکلتون حل بشه جونم🙏

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
خوب مگه کار بدی کرده رفته مراسم ختم اونجا جشن نبوده که خوش باشه گریه و زاری بوده بعدشم من در کل روز ...

خب بهرحال یکی دوبار که زنگ میزنی 

بعدش ازون ور که میاد چرا نمیاد خونه می‌ره پیش مادرش 

باز این هیچی چرا سریع دوباره میخواد از خونه بره فقط بفکر اینه من چیزی بخورم تا میبینع ناراختم میگه چیه نهار باب میلت نبود اصلا نمی‌فهمه اصلا خورد و خوراک مهم نیست من از نظر عاطفی و توجه کمبود دارم 

خوبه که میترسه من شوهرم اصلاااانمیترسه تازه همشم میگه خواستی بری برو یا تا ناراحت میشم و کار اشتباه ...

منم قبل ازین که قههر برم تا میگفتم میرم می‌گفت برو یه بار که واقعا رفتم دیگه می‌دونه شوخی ندارم برا همین میترسم 

بلع تو یه ساختمونیم و ریشه تمام مشکلاتم همینه