من استرس گرفتم عاقا😬😬ولی اخه مگ اون تخمای چروک خودشون خیلی قشنگهایراد میذارن باید ایراد بذاریم روش ...
تا بوده همین بوده زن مظهر زیبایی و لطافت مرد مظهر قدرت و زمختی مردی ک لطیف باشه اونجاشم سفیدو صورتی باشه ی زن مرد نماس گلم 😂😂 معیار ها برای زنو مرد کاملا فرق میکنه
تو خودت ب مردی ک ویژگی زنانه داشته باشه جذب میشی اصلا ؟
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعا میکنم ک یه آدم خوب و پاکدامن سر راهت قرار بگیره الهی آمین
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
ای قربونت بشم توام. همینطور عزیزم همینجور ک هستی تورو دوست داشته باشه❤❤
من ازدواج کردم و دوسم نداره بخاطر همین دوست نداشتن به همه جامم گیر میده
منم دقیقا این حسو ب شما دارم وقتی رنگش با ی لیزر راحت درست بشه اما ظاهرش باید ازون جراحیای وحشتنکاک ...
لیز کجا بود هعی خدا🥲🥲همه میگن تاثیر نداره
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
وای متاهلی عزیزم؟ نیمدونستممتاسفم براش ای کاش ب عقل بیادمگه خودش چ گوهیهخیلیم خوبی دلش بخواد
اتفاقا خودش همه چیش تکمیله 🥲💔
بخدا؟🥲🥲دوست مامانم اینجا شیراز کرده بود خیلیییی راضی بود
نمیدونم من کسیو ندیدم انجام بده ولی شنیدم تاثیر نداره خداروشکر فعلا ۱۹ سالمه باید وقتی رفتم دانشگاه انجام بدم
خیلی ازت خوشم اومد هم همسنیم هم همدرد🥲💔
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام