2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۵ سال و خودکشی بخدا ما هم سن شما معنی زندگی رو نمیدونستیم چه برسه مرگ

اینهمه نوجوان تو این سن خودکشی کردن و حتی کوچیکتر

اینکه شما نمیدونستی خودکشی چیه خوشبحالت ولی این حرفتون جز اینکه حال طرف بدتر کنه چه دردی دوا میکنه؟

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

یکمم زندگی کنید اخه 

پاتونو بزارید بیمارستان های سرطانی ببینید چطوری تلاش میکنن زنده بمونن امید دارن ولی شما ها سلامتی براتون زجر آور یعنی چی اخه

گدنه الوداع گلنه جان فدا

یکمم زندگی کنید اخه پاتونو بزارید بیمارستان های سرطانی ببینید چطوری تلاش میکنن زنده بمونن امید دارن ...

سلامتی؟ یکی سرطان داره یکی یه بیماری دیگه

من چند بار بیماری های مختلف گرفتم یبار کفر نگفتم، ولی دیگه خدا داره نامردی میکنه، نقطه ضعفمو میدونه و دست گذاشته دقیقا روش😭

چرا عزیزم...سنی نداری ک

دارم نابود میشم حالم خیلی بده کلاس دهمم انسانی از استرس درس قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم شب تا صبح نمیتونم از استرس بخوابم همش گریه میکنم خودم رو همش تو یه اتاق تاریک زندونی کردم دیگه بسمه آخرشم همه نمره هام افتضاح حالم خیلی بده الان گلاب به روتون از شدت استرس بالا آوردم معده ام درد میکنه سرم درد میکنه خیلی حالم بده خدا لعنتم کنه که جواب زحمات پدرم رو اینجوری میدم کاشکی بمیرم همه از دستم راحت شن تیکه تیکه شم الهی 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

اینهمه نوجوان تو این سن خودکشی کردن و حتی کوچیکتراینکه شما نمیدونستی خودکشی چیه خوشبحالت ولی این حرف ...

وقتی خدا جونی به شما داده خودشم هم به وقتش میگیره هرکسی ماموریتی داره هدفی داره یه نوجوان چرا باید مایوس باشه از زندگی به قول معروف هنوز زندگی رو شروع نکرده که بخواد تمومش کنه خدایی نکرده 

گدنه الوداع گلنه جان فدا