2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میزارن تو برنج خطرناکه بچه دست بزنه چی

چون برنج خیلی زیااددارن درحد 1 تن حتی بیشتر خب اینا قرص میزارن ک برنج خراب نشه شپشک نیفته چ میدونم ازاین چیزا

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اره خب ولی بازم جای نجات داره منظورمه

نداره فامیلمون خورد بعدش خودشو جرداد نجاتم بدین دکترا فقط موندن نگاش کردن تا تموم کنه چون کاری ازشون برنمیاددیگ اونام تجات پیدا میکنن قرصه اصل نبوده چ بدونم فاسد بوده وگرنه برنج تموم اجزای داخلو میپوکونه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
کاش قرص برنج بخورم و بمیرم راحت شم

اگه بخوری راحت نمیمری زنده زنده داخل بدنت ذوب میشه وتو باید درد وحشتناکی تحمل کنی تا برسه ب ریت ک از کار بندازتش بمیری هیچ کسم کاری نمیتونه بکنه

جزو دردناک ترین مرگاس

توچیه مشکلت عزیزم🥺مال من طولانیه

من درس کلاس دهمم انسانی زندگیم رو نابود کرده از عذاب وجدان غذا نمیخورم شبا از استرس نمیخوابم معده ام درد میکنه همش سردرد دارم قلبم تیر میکشه حالم خیلی بده میخوام خودم رو بکشم راحت شم یک لحظه بدون استرس نمیتونم زندگی کنم زندگیم تو درس خلاصه شده آخرشم همه نمره هام افتضاح 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

اره خب ولی بازم جای نجات داره منظورمه

حتی اگه تو بیمارستان هم باشه نمیتونن کاری کنم مثل بقیه قرصا نیست که شستو شو معده بدن و..... 

قرص برنج اندام های داخلی رو کاملا از کار میندازه تاجایی من شنیدم 

اگه بخوری راحت نمیمری زنده زنده داخل بدنت ذوب میشه وتو باید درد وحشتناکی تحمل کنی تا برسه ب ریت ک از ...

من جرات ندارم واگرنه همون روز کار رو تموم میکردم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

من درس کلاس دهمم انسانی زندگیم رو نابود کرده از عذاب وجدان غذا نمیخورم شبا از استرس نمیخوابم معده ام ...

درس چیز مهمی نیست منم ی زمان گنکوری بودم مثل توفکرمیکردم بری دانشگاه اینا برات بی اهمیت میشن بهت قول میدم گنکر خیلی چرته اونم برا مادخترا کم اهمیت تره اذیت نکن خودتو براش

تو گوگل سرچ کن زندگی پس از زندگی مریم قربانی، تجربشو ببین خودکشی کرده بود

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

لای چندتا پارچه میپیچیم ومیذارم ته دبه و روش برنج  میریزیم۲۰روز در دبه رو باز نمیکنیم بعد ۲۰روز مصرف میکنیم وهمشه خوب میشوریم.

تو رو خدا اسم خودکشی رو نیارین اونم با این‌قرص...زندگی میدونم سخته برام بدترین اتفاقا افتاد ولی همش گذشت الانم زنده هستم وزندگی بخدا قشنگه با همه ی سختیاش

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️