2777
2789
عنوان

تکلیف زندگی وازدواج بعدطلاق اونم بابچه لطفابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 78 پست
طلاق نمیده یا فعلا خودت تصمیم نگرفتی به جدایی؟

نه خودم تصمیم نمیگیرم میدونم دارم اشتباه میکنم که ادامه میدم ولی دلم رضانمیده نمیدونم چیکاکنم اصلا دوسش ندارم اتفاقا ازش متنفرم ولی نمیدونم دلیلش چیه خونوادمه حرف مردمه بچمه نمیدونم والا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه خودم تصمیم نمیگیرم میدونم دارم اشتباه میکنم که ادامه میدم ولی دلم رضانمیده نمیدونم چیکاکنم اصلا د ...

پس اول تکلیفتو باخودت‌مشخص کن اگه میخوای جدابشی تاجوونی سنی نداری میتونی دوباره ازنو شروع کنی بجم که بعد پشیمون نشی اگرهم میبینی موندن به صلاحت سعی کن زندگیتو بسازی باشوهرت حرف بزن بریدمشاوره شایددرست شدگاهی وقتا خیلی زود دیرمیشه تو ۳ سال پیش منی میدونستم موندن به نفعم‌نیست خانوادم میدونستن هی گفتن‌جداشو گوش نکردم انگار پای بیرون آمدن ازاون زندگی رو نداشتم به شوهرم وابسته بودم ولی ۳ سال بعدفهمیدم چه اشتباهی کردم‌جدانشدم و حالا ی بچه طفل معصوم مونده وسط شده بچه طلاق اشتباهی موندن تو ی زندگی هم ی بچه رو نابود کرد هم آینده خودمو که معلوم نیست چی میشه نزاردیربشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اول تکلیفتو باخودت‌مشخص کن اگه میخوای جدابشی تاجوونی سنی نداری میتونی دوباره ازنو شروع کنی بجم که ...

ممنون ازحرفات ووقتی که برام گذاشتی چشم حتمامنم پنج ساله هی میگم اشتباه میکنی ازاین زندگی لعنتی بزن بیرون بدبختی هیچ پوئن مثبتی نداره که دلمو بهش خوش کنم ولی جدیدا خیلی دلم طلاق میخواد خیلی دیگه توان موندن ندارم ضربه روحی روانی وجسمی جبران ناپذیری خوردم خدانصیب گرگ بیابونم نکنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫