2777
2789
عنوان

تکلیف زندگی وازدواج بعدطلاق اونم بابچه لطفابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 75 پست
امتخاب درست باید کرد عقلانی نه از روی اجبار و هوس و دلی

درسته منم اینو قبول دارم ولی من شوهرم ازرو عقل انتخاب کردم این شد فک کنم عقلم کمه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا خانوادم حامی بودن.

چقد خوب منم خونوادم حامین ولی میترسم بعدا اذیت شم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه عزیزم این حرف رو نزن .شانس و اقبال هم دخیله

یکی دیگه بودعاشقم بود خیلی خودمم بهش حس خوبی داشتم ولی گفتم ازرو احساس تصمیم نگیر ازرو عقل بگیر اینم شده نتیجه عقلم اون خیلی خوشبخته خانومش خیلی ازش راضیه اینم شانس من بود 

زندگی جریان داره.انتخاب درست کنه .همه جوانب رو در نظر بگیره چرا تنها بمونه

تنهایی قبول دارم سخته ،نمیدونم دیگه به هیچکی اعتماد ندارم 

یه وقتا ارامشتت به تنهایی میارزه

نه اصلا همچین فکر رو نکن.اکه حامی هستن ترس به دلت راه نده

چون الان میام خونشون بچم پرخاشگری کنه یااونایچیزی بهش بگن دلم میشکنه دیگه بیشترازدوروزم خوشم نمیاد بمونم براهمین میترسم

چون الان میام خونشون بچم پرخاشگری کنه یااونایچیزی بهش بگن دلم میشکنه دیگه بیشترازدوروزم خوشم نمیاد ب ...

همه اینا رو گذروندم پسرم یکم شلوغ میکرد خواهر و برادر مجرد داشتم ولی دعواش میکردن یا حرفی میزدن اصلا ناراحت نمیشدم خوبیاشون محبتاشون بیشتر تو چشمم بود.مادر خدابیامرزم خیلی زحمت بچم رو کشید مادر بود تا مادر بزرگ فوت کردنی پسرم گریه میکرد مادرم رفت الآنم همیشه میگه .

همه اینا رو گذروندم پسرم یکم شلوغ میکرد خواهر و برادر مجرد داشتم ولی دعواش میکردن یا حرفی میزدن اصلا ...

چه حس خوبی بهم میدی ولی یه مشکل دیگم هس من پدرو مادرم رابطه خوبی باهم ندارن همیشه همینجوربودن تو یه فضای بدی بزرگ شدم ازاین میترسم بچمم اون روزارو تجربه کنه بخدا گیج شدم ولی خودم میدونم طلاق به صلاحمه چون زندگیم جهنم یه روز خوش نداشت با شوهرم ولی نمیدونم به صلاح بچم هست یانه اخه پدرخوبیم نیست اصلا 

چه حس خوبی بهم میدی ولی یه مشکل دیگم هس من پدرو مادرم رابطه خوبی باهم ندارن همیشه همینجوربودن تو یه ...

همون یکی میبینه پدر خوبی هست میگه خودم جهنم بخاطر بچم بمونم.برای من هم پدر خوبی نبود بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم .خداروشکر هم خوب بود

همون یکی میبینه پدر خوبی هست میگه خودم جهنم بخاطر بچم بمونم.برای من هم پدر خوبی نبود بین بد و بدتر ب ...

دقیقاهمینه یعنی من تمام ضربه هایی که بهم زدو کنارگذاشتم و همش دنبال اینم رابطشو بادخترم خوب کنم نمیدونی وقتی داد میزنه سرش یادعواش میکنه چطو خنجرمیزنه توقلبم بعد همش تهدیدم میکنه که بچه رو بهت نمیدم 

ببخشید اما کسی که جدا بشه باز فکر ازدواج کنه خیلی احمقه

چرا چون یکبار انتخاب اشتباه داشته محکوم تااخرعمرتنها باشه همه که مثل همدیگه نیستن طرز فکر ادماهم فرق داره بااحترام به نظرت من تنهایی رو دوست ندارم دخترعمه ام مثل شمافکرمیکرد جداشد نشست بچه اشو بزرگ کرد حالا اون شده ۲۲ ساله همین روزا زن‌میگیره میره دنبال زندگیش ولی دخترعمه ام تک وتنهامیمونه حالا هم لهوادازدواج کنه دیگه اون شور وشوق جوونی نیست پسرشم حتمامخالفت میکنه من دوست دارم تاپسرم بچه است ازدواج کنم که به همسرم به چشم پدرنگاه کنه 

فقط یچیزی توروخدا فقط به شوهر کردن فکرنکن همه جوانبو بسنج به کسی که میاد بالا سر خودتو بچت آدم درستی ...

نه گلم من ایندفعه اصلا وابداتنهانمیتونم تصمیم بگیرم سری پیش انتخاب خودم بود ایندفعه خانوادم اجازه نمیدن تنهایی تصمیم بگیرم هواسشون حسابی جمع