2777
2789
عنوان

همچین گلی اصلا مناسب خاستگاریه خدا زلیلشون کنه فقط😑

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 60 پست
اهمیت نداره؟ همیناس که اخلاق و رفتار و خساست و سلیقه شوهر و خانواده شوهر رو نشون میده اینکه بهت ارزش ...

نه به نظر من مهم نیست،کی گفته گل خواستگاری نشانه اخلاق و رفتار و ارزش گذاشتن خواستگاره؟؟؟

برای من گل نیاوردن ولی خداروشکر 17 سال متاهلم و همسرم اصلا خسیس نیست نه خودش نه خانواده ش

خیلیا برای جلسه اول گل نمی‌برند

به نظرم چیزهای مهمتری هست که شخصیت و اخلاق و رفتار طرف مقابلت نشون میده نه گل خواستگاری

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به نظر من مهم نیست،کی گفته گل خواستگاری نشانه اخلاق و رفتار و ارزش گذاشتن خواستگاره؟؟؟برای من گل ...

آره قدیما روستایی ما هم همین طور بود اما الان دیگه میبرن 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن....مخصوصا الان که عقد کردی... برای منم کلا تو رفت وامدای خواستگاری گل نیاوردن...فقط بله برون اوردن....اتفاقا شوهرمم خیلی خیلی اخلاقش خوبه و اصلا خسیس نیس...داشته باشه جونشم برای من ودخترم میده... اگه شوهرت خوبه به این چیزا توجه نکن بعدم به مادر شوهر طفلیش چیکار داری گناه داره بنده خدا... سعی کن خوب باشی...در اینده خودتم عروس دار میشی...هنوز اول راهی ان شاالله خوشبخت بشی

آره قدیما روستایی ما هم همین طور بود اما الان دیگه میبرن

ما روستا نیستیم عزیزم تهرانیم

ربطی به شهرو روستا نداره

جلسه اول که معارفه س و طرفین همدیگرو میبینن خیلیا گل نمی‌برند فقط شیرینی میبرن

اگر قرار باشه هر کس هرجا میره خواستگاری دسته گل بزرگ ببره که دیگه چیزی براش نمیمونه برای مراسمات بعدی!!

رز شاخه ای ۶۰ تا ۷۰ تومنه

دوست همسرم گل فروشی داره چن ماه پیش میگفت گاز گلخونه ها خیلی گرون شده رو قیمت گلها خیلی تأثیر داره البته اینم بگم مغازش داخل تهران بود تهرانیا میدونن اینجا گل چقدر گرونه به غیر از گلهایی که تو مسیر بهشت زهرا میفروشن بقیه مغازه ها یه سبد کوچیک ۷۰۰ تا یه تومن در میاد 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عزیزم ۱۷ سال پیش با الان یکی نیس دو‌دهه عوض شده

یه سری رسم و رسوم همیشگی هست ربطی به قدیم و جدید نداره

خود استارتر میگه برای بله برون گل خوب آوردن و راضی بوده و الان همسرش هست

اگر قرار باشه با گذشت زمان آدم ها از نظر شما دست و دلبازتر بشن و خیلی به روزتر رفتار کنن این باید تو اخلاق و رفتارشون هم دیده بشه

نه اینکه برای یه دسته گل که دوروز بعد خشک میشه به خانواده همسرش بگه خدا ذلیلشون کنه!!این چیزا ارزشمندی رو نشون نمیده

دوست همسرم گل فروشی داره چن ماه پیش میگفت گاز گلخونه ها خیلی گرون شده رو قیمت گلها خیلی تأثیر داره ا ...

بله تهران گرونه

مهر ماه برای خواهرم یه شاخه رز گرفتم که بهش روبان بست 90 هزار تومن!