من خودم بچگیم خیلیی گریه میکردم و الان استرس دارم بچم به خودم نره😂
خودتو سرویس شده بدون
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
🤣🤣🤣جدو آبادمو جلو چشمم آورده این وروجکاینک عاشقشم ک شکی نیس بهترین هدیه خدا ب منهروزیک فهمیدم خدا ...
دیگه بچه اس به مرور درست میشه البته ارثی هم هست یه سری چیزا مثلا من خودم خیلی گریه میکردم بچگیا و الان میترسم بچه ایندم به من شبیه باشه از این نظر😁🤣
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
والا هم من هم شوهرم بی نهایت اروم بودیم دوتا گیرمون اومده که نگم برات😂
پپس اینا دارن جبران میکنن اروم بودن شمارو