2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رگما یه چیزی بیا اینجا توی آذریم باید الان یخ بزنیم نه کولرررر روشن 24 ساعتت

وای چقد بد، جای ما فقط یکم سرد شده در حد پافر و...، از الان غصه ی تابستون بعدی رو میخورم، یعنی چقد گرم میشههههههه🥺

برا ماهم سرده مخصوصن عصرا ولی فکر میکنم پالتو ضایع باش

نه بابا ضایع چیه سرد شده واقعا من شیرازم صبحا خیلی سرده

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
وای چقد بد، جای ما فقط یکم سرد شده در حد پافر و...، از الان غصه ی تابستون بعدی رو میخورم، یعنی چقد گ ...

هی 

هر چی زنگ میزنیم میگن میایم فردا بعد الان باز زنگ زدیم میگن نمیتونیم بیایم هر کاری بگین کردیم دیگه خسته شدیم گرممونه

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

امروز  یذره هوا سردتر شده ولی هرچی دوسداری بپوش 

والا تو ایتالیا من دیدم تو تابستون پیرهن کوتاه میپوشن با بوت بلند اونوقت ما تو پاییز میپوشیم همه میگن مگه برف اومده تازه اونجا که مهد مد و فشن جهانه🤣تو کاری نداشته باش به حرف کسی هرچی دلت میخاد بپوش عزیزم پالتو مانتو کاپشن هرچی دوسداری

من با کاپشن😂دشب رفتیم مهمونی لباسم کوردی بود زیرش دمپایی مجلسی پوشیدم بعد کاپشن کشیدم رو لباسم

شوهرم میگفت انگار از دهات فرار کردی😂😂خب نمیشد پوتین یا کتونی بپوشم ک کفش مجلسی پاشنه دارمم بدرد اونجایی که میخواستیم بریم نمیخورد خونشون بالا کوهه

خلاصه هی میگفت نگا بچه چطور نگات میکنه اونم فهمیده کفشات اوکی نیست😂😂یکسالشه بچم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

امروز یذره هوا سردتر شده ولی هرچی دوسداری بپوش والا تو ایتالیا من دیدم تو تابستون پیرهن کوتاه میپوش ...

منم همینو دیشب به همسرم میگفتم😂😂گفتم خارجیا دامن کوتاه با بوت میپوشن مده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

امروز یذره هوا سردتر شده ولی هرچی دوسداری بپوش والا تو ایتالیا من دیدم تو تابستون پیرهن کوتاه میپوش ...

امشب میخام بریم یه سر خونه اقوام واسه دیدنی زیارتی البته در حد نیم ساعت حالا موندم پالتو بپوشم یا مانتو جین ؟شما نظرت چیه؟منطقمون هم سرده

عزیزم دهاتی خیلی از شهرنشینا خوش پوش ترن 🙂

توهین به دهات نکردم😑بابام و پدرشوهرم برادرن برای روستا هستن اسم اون روستا رو اورد گفت از اونجا فرار کردی انگار😑😂ما خیلیم رو روستامون غیرت داریم

داشت منو مسخره میکرد وگرنه قصد توهین نداشت