2777
2789
عنوان

دیشب فیلم کیک محبوب من رو دیدم خیلی قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 62 پست
اره انگار بیشتر میخواستن نیازشون رو برطرف کنن درسته مرده قرص خریده بود ولی زنه هم انگار بدش از رابطه ...

چون خانومه واقعن خوب بود و صدشو گذاشت از بس عشق و مهر و محبت داشت مردا رو می‌شناخت 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره انگار بیشتر میخواستن نیازشون رو برطرف کنن درسته مرده قرص خریده بود ولی زنه هم انگار بدش از رابطه ...

اصلا از اول زنده سیگنال می‌فرستاد واسه رابطه.

میدونی به نظرم سازنده فیلم میخواست یه پیام خیلی قشنگ بده اما کلا راه رو اشتباه رفت و کاملا زد به بیراهه.

مثلا میخواست بگه پیرزنه افسرده بود و همه چیز زندگیش رو بخاطر افسردگی باخته بود اما با معجزه عشق زنده شد اما کلا زد جاده خاکی بیشتر پیرزنه رو یه هرزه فاسد نشون داد بیچاره 

منم این فیلمو دیدم  اینکه انسان  در تمام مراحل زندگیش نیاز به عشق و محبت وهمدم داره فقط مربوط به دوران میان سالی و پیری نیست ولی ولی  نه از هر راهی  این که دیگه عشق نیست یه هوس زود گذره 

مرد فقط به  خوردن قرص فکر می کرد زنه هم به فکر این که اونجا شو عطر بزنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اصلا از اول زنده سیگنال می‌فرستاد واسه رابطه.میدونی به نظرم سازنده فیلم میخواست یه پیام خیلی قشنگ بد ...

دقیقا 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
میخواست بگه تنها و بی هدف باشی میزنه به سرت

والا جور دیگه ای هم میزنه به سرآدم مثلا مسافرت و تفریح و باشگاه نه اینکه تو پارک دنبال جنس مخالف بگردی.به نظرم بیشتر دنبال رفع نیاز جنسی بودن 

😂😂😂😂

😂😂😂بخدا تازه اومدم فیلمو برای بقیه تعریف کردم میگفتم بنده خدا پیرمرده قلبش مریض بوده مشروبم کلی خورد سنگ‌کوب کرد مرد چقدر دلم براش سوخت

الان که فهمیدم قضیه چی بوده دیگه دلم نمی‌سوزه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..