2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 89 پست
😂😂😂دقیقااااااااااااااا برعکسسسس من خوشم از ارش میومد نامزدم عین پیمان اروم زیادی مثبته 😐🤣

والا چی بگم بهت خوشی زده زیر دلت بدت نیاد تورو خدا از حرفم اما کسایی چ نظرشون مثه توعه این شوهر منو امثالشو پروو کردن آخه مردی هیچی بهت نمیگه تورو محرم راز خودش ندونه اصلا خوب نیست اصلا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان جنگ کجا دانشگاه فرهنگیان بود؟ اون موقع هر کی هم قبول میشد دو ساله بود بعدم استخدام میشد اگر فی ...

چی بگم والا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره دقیقااا بعد رشته کیمیا ادبیات فارسی بود نه فرهنگیان

اصلا اون زمان فرهنگیان نبوده تربیت معلم بهش میگفتن اونم دو ساله بود و دانشکده های کوچیک ودخترانه

همتا اسم خـودمه♥
والا چی بگم بهت خوشی زده زیر دلت بدت نیاد تورو خدا از حرفم اما کسایی چ نظرشون مثه توعه این شوهر منو ...

😅اره خواهرمم همینو میگه 

چی بگم 

من چند سال پیش ب دوستام میگفتم دوس دارم شوهرم ازینایی باشه ک کسی نتونه رو حرفش حرف بزنه 🤣

وایی افکار سمی منو باش 

😅اره خواهرمم همینو میگه چی بگم من چند سال پیش ب دوستام میگفتم دوس دارم شوهرم ازینایی باشه ک کسی نتو ...

اصلا همچین آرزو و نیتی نداشته باش تورو خدا قدر نامزدتو بدون و دوستش داشته باش متاسفانه ما آدما ی مرضی داریم ب سمت آدمای بد جذب میشیم آدمای هرزه و زورگو و پر ادعا ک از شانس خوبشون همینا انگار مهره مار دارن همین شوهر من هر بلایی فکر کنی سرم آورده اما انگار مهره مار داره عاشقشم هنوزم اما اون دوسم نداره و همش خیانت می‌کنه 

و هزارتا از من بهتر از من خوشگلتر حاضرن زنش بشن و اینجوریه ک پروو شده مرتیکه کثافت 

اصلا همچین آرزو و نیتی نداشته باش تورو خدا قدر نامزدتو بدون و دوستش داشته باش متاسفانه ما آدما ی مرض ...

چ مدته ازدواج کردی ؟

سنتی بود یا نه ؟

عجیب اونجاس ک گفتی با این حال هنوز عاشقشی 

زن داداشمم همیشه میگه داداشتون فک کنم مهر مار داره با این اخلاقش   نمیدونم چطور تونستم باهاش کنار بیام 😅

من واقعا نامزدمو دوس دارم ولی حرفای اونایی ک عروسی کردن رفتن سر زندگیشون میگن رفتار شوهرامون  با دوران نامزدی فرق داره منو میترسونه 

بعضی اوقات انقد خوب بودن نامزدم برام ترسناکه نمیدونم چطور بگم ولی ...

چ مدته ازدواج کردی ؟سنتی بود یا نه ؟عجیب اونجاس ک گفتی با این حال هنوز عاشقشی زن داداشمم همیشه میگه ...

ن بابا این تیپ شخصیتیشه حتما ک خیلی خوبه اما تو سعی کن بد اخلاق نباشی غر غرو نباشی که خدایی نکرده یهو عوض نشه از ته قلبم دعا میکنم ک خوشبخت بشی

منو شوهرم فامیلیم پسرعموی بابامه خودش اومد خواستگاریم اما من عاشقش شدم اون نشد دوران نامزدی پشیمون شده بود اما نزاشتم بره عاشقش بودم الانم مثه سگ پشیمونم ک چرا انقد خودمو خوار و خفیف کردم🥲بچه دارم هزارتا دلیل دیگه دارم ک طلاق نگیرم وگرنه طلاق برام از واجباته

ن بابا این تیپ شخصیتیشه حتما ک خیلی خوبه اما تو سعی کن بد اخلاق نباشی غر غرو نباشی که خدایی نکرده یه ...

باشه خواهری 

فداتشم 🤍

یه مدت بهش بی توجه ایی کن  خودت تغییرو متوجه میشی 

واقعا برا هیچکس بخصوص مردا نباید صد خودتو بزاری 

من وقتایی ک زیاد پیگیر نامزدمم و بهش محبت میکنم اون کمتر بهم توجه میکنه  

بقول یه عزیزی بزار اقات ده بار قربون صدقه ات بره تو در جوابش یبار 

باشه خواهری فداتشم 🤍یه مدت بهش بی توجه ایی کن خودت تغییرو متوجه میشی واقعا برا هیچکس بخصوص مردا نب ...

درسته این حرفت اما برای مردی ک دوستت نداره چه صدتو بزاری چه صفر فرقی براش نمیکنه تازه وقتی بی توجهی کنی راحت تر می‌ره دنبال خیانت کردنش خیالش راحته میگه اونم منو نمی‌خواد چه بهتر 

درسته این حرفت اما برای مردی ک دوستت نداره چه صدتو بزاری چه صفر فرقی براش نمیکنه تازه وقتی بی توجهی ...

عزیزم چند سالته ؟

بخدا خیلی چیزا دس خود ادمه 

میتونی تغییرش بدی 

انرژی زنانه قوی ترین چیزیه ک میتونی بکار ببری برا جذب کردن شوهرت 

عزیزم چند سالته ؟بخدا خیلی چیزا دس خود ادمه میتونی تغییرش بدی انرژی زنانه قوی ترین چیزیه ک میتونی بک ...

۲۲ سالمه

انرژی زنانه یعنی باید چکار کنم دقیقا من ندارمش انگار 🥲

شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه بعضی وقتا ک میاد خونه میگه بیا کنارم دراز بکش یا ماساژم بده یا بعضی وقتا نوازشم می‌کنه همین فقط دیگه توجهی بهم نداره

از هیکلم خوشش نمیاد موقع رابطه اصلا نوازشم نمیکنه ب هیچ جام دست نمیزنه

از سینه و باسن بزرگ خوشش میاد ک من ندارم هزار بارم گفته 

الان نگاه کردم زدی ۲۱ ساله منم سه ماه دیگه ۲۱ سالمه ولی انقد پخته حرف زدی فک کردم بیشتر باشی

پیر شدم خواهر 🥲 اما دور از شوخی کلا من از بچگی اینجوری بودم طرز فکرمو و حرف زدنم بزرگتر از سنم بود