2777
2789

مال منم خیلی رومخه 😑😑😑😑۴ماهه زنگ نزده دعوامون کنه بعد هر موقع شوهرم بهش زنگ میزنع صدای دخترش و دامادش میاد 😒بعد منو ک میلینه میگ چرا نمیاین کامل منو فراموش کرده پسرم میگفتم خب لامصب زنگ بزن دعوت کن تا بیایم بیرون دعوت هم بری ک قیافه میاد عن خاوم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تعقیبم میکنهدیروز پسرمو برده بودم دکتر از بالای پله ها جای پنجره دید میزد🫤

😂😂😑اخه چرااا

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چیکار میکنه؟

فضووووول هر جا میخوام برم تا ته قضیه رو درمیاره

یکی از کاراش واسه دیروزه همسرم سرکار بود منم برا پسرم نوبت داشتم بابام اومد دنبالم هم نشستم تو ماشین دیدم سررسید از بابام پرسید کجا میخوای برین از منم پرسید زنگ زده بود از شوهرمم پرسیده بود بعد جلو جلو خودشو رسونده بود مطب یجا قایم شده بود از تو پنجره داخل مطبو نگا میکرد

بعد کارم تموم شد دیدم بالا پله ها وایستاده گفتم شمام کارداری اینجا گفت نه بعد به پسرم گفت چرا گریه کردی وقتی رفتی تو اتاق😐

فضووووول هر جا میخوام برم تا ته قضیه رو درمیارهیکی از کاراش واسه دیروزه همسرم سرکار بود منم برا پسرم ...

هرجور می‌تونی دور شو ازش 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
فضووووول هر جا میخوام برم تا ته قضیه رو درمیارهیکی از کاراش واسه دیروزه همسرم سرکار بود منم برا پسرم ...

نه عزیزم فکر بد نکن اون احتمالن دوست داشته پلیس بشه نشده دیگ مجبوره شمارو دنبال کنه🌝

مال منم خیلی رومخه 😑😑😑😑۴ماهه زنگ نزده دعوامون کنه بعد هر موقع شوهرم بهش زنگ میزنع صدای دخترش و د ...

پدرشوهم فوت شد بعد ۵ماهش میخواستم دندونی درست کنم برا پسرم فقط به چندتا ازهمسایه هامونو بدم بهش گفتم قیافشو کج کرد گفت من که نمیدونم ولی خوب نیست هنوز سالشو ندادیم گقتم اوکی بعد میخواستم جلو موهامو یکم رنگ کنم برای تنوع گفتم شاید ناراح شه بگه چرا موهاتو روشن کردی میخواستم فیس فریم کنم

بعد اون روز اومده میبینم خودش ابروهاشو نخ کرده موهای سفیدشم قهوه ای نزدیک مشکی بود رنگش

به نظرت چی بگم بهش یکم بسوزونمش چون زبون خودش ماره مار

😂😂😑اخه چرااا

خیلی به منو مامانم حسودی میکنه مامانمو دید روشو اونور کرد سلام نکرد باهاش

بعد چندوقت پیش اومد خونم مامانمم خونم بود پسرمو واکسن زده بودم باصدای بلند وکمال پرویی گفت اینا اینجا که

هرجور می‌تونی دور شو ازش

دیگ چجوری

نمیبخشمش کارایی که تو بارداری میکرد بامن خونش فاصله داره ولی محل کارشوهرم نزدیک خونم بود باشوهرش میومد بعد سلعت ۶صبح دستشو میزاشت روزنگ تا بخودم میومدم میمیردم کل بدنم میلرزید بعد میومد تو اتاق ن دری ن سلامی پاشوپاشو لنگ ظهره شوهرت میاد غذا درست کن

لعنتی من خوابم تاصبح نتونستم بخوابم ازبوی اشپزخونه بدم میاد مامانم برام غذا میاره اه

پدرشوهم فوت شد بعد ۵ماهش میخواستم دندونی درست کنم برا پسرم فقط به چندتا ازهمسایه هامونو بدم بهش گفتم ...

بگو مامان مردم ب موقع حرف درنیارن اینقد ابروت نازک کرذی

حالا من خواهر شوهر دارم ب شدت حسود خیلی بدبخته اوضاع مالی شوهرش داغون خونه ۴۰متری ته شهر شوهرش خیانتکار من و شوهرم بارها با زن های دیگ دیدیمش نو خیابون خلاصه از همون روز اول که وارد خانواده اینا شدم حسادت میکرد از نظر چهره قد و همه چی ازش خیلی بهترم هرچی می‌خریدم میپوشیدم این مادر و دختر دق میکنن از حسودی انقد عذابم دادن این دوسال که اصلا رفت و آمدم قطع کردم باهاشون خواهرشوهرم۱ساله قطع ارتباطیم مامانشم چندماه نذیدم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار