2777
2789
🤣🤣💔💔💔دقیقا وای منننن که به یکیش گفتم چقد شما خوشگلی یه چشم غره بهم رفت بعدش هم اینجوری 😒رفت

ای بابااحالااگرمن بودن ازشدت ذوق قلبم اکلیلی میشدپس قیافه گرفته

من زیاد 

یعنی تو اتوبوس بشینم 

معمولا ارتباط میگیرم 

و اینکه همیشه یه جورایی لبخند رو لبم هست معمولا اونا اول ارتباط میگیرن یا سوالی میپرسن 

یا بچه ها خیلی میان سمتم یا همش لبخند می‌زنن

هیچ وقت قیافه ام خشک و جدی نیست🥲😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد یعنی تو اتوبوس بشینم معمولا ارتباط میگیرم و اینکه همیشه یه جورایی لبخند رو لبم هست معمولا او ...

همین بی آرتی یاخط واحد؟؟پس چطورمن همیشه بااینامعمولارفت وآمدمیکنم معمولا همه توقیافه هستن وجدی برخوردمیکنن هرچقدرم منعطف باشی فرقی نمیکنه

والا معمولا خودشون میان  سمتم منم با لبخند استقبال میکنم تو ذوقشون نمیزنم

مثلا دیروز یه جایی بودم بعد دیدم چندتا دختر بم زل زدن هر وقت نگاشون میکردم نگاشونو میدزدین فک کردم یه مشکلی هس تو ظاهرم چه میدونم زیپ لباسم بازه یا هرچی😐😂 بعد خودشون اومدن سمتم سلام علیک کردم منم ازشون استقبال کردم🤷🏻‍♀️

https://daigo.ir/secret/1706526649//تک غزله ادبیاتِ روانمی✨// ️زمین گرده و کارما کاربلد...

همین بی آرتی یاخط واحد؟؟پس چطورمن همیشه بااینامعمولارفت وآمدمیکنم معمولا همه توقیافه هستن وجدی برخور ...

🥲 من منظورم به شما نیستااا من نه شما رو دیدم نه آدمای اطرافتون رو 

ولی خب بعضیا جوری برخورد می‌کنن یا کلا مدل چهرشون جوری هست که در نگاه اول فکر می‌کنی اگر باهاشون صحبت کنی 

یا سوالی بپرسی خیلی بد جوابتو میدن به خاطر همین زیاد ارتباط نمیگیرن 

یکی از دوستای من 

به قیافه اش میخوره خیلی خیلی مغرور باشه من روز اول که دیدمش همش میگفتم اگر دو کلمه باهاش حرف بزنم مطمئنم دعوامون میشه انقد که مغرور هست 

ولی وقتی باهاش صحبت کردم دیدم اصلااا اینجوری نیست خودش هم همیشه می‌گفت هیچکس با من ارتباط نمیگیره 

چون میگن خودتو میگیری 😂😂

البته خب بستگی به آدمای اطرافت هم داره 

بعضیا واقعا همیشه خودشونو میگیرن یا کلا همه تلاششون رو می‌کنن یه وقت چشم تو چشم نشن که یکی باهاشون ارتباط بگیره 

🥲 من منظورم به شما نیستااا من نه شما رو دیدم نه آدمای اطرافتون رو ولی خب بعضیا جوری برخورد می‌کنن ی ...

منم حقیقتامیخوره چهرم جدی باشه وکمی مغرور،عینکی هم هستم درسته امابعضیابااینکه چهره جدی دارن امامعمولاخوش قلبن وملایم،حس میکنم بستگی ب شهر سکونت ومردم اونجام داره درسته؟؟

منم حقیقتامیخوره چهرم جدی باشه وکمی مغرور،عینکی هم هستم درسته امابعضیابااینکه چهره جدی دارن امامعمول ...

عینک حالا فکر نمیکنم زیاد تاثیر داشته باشه 

چهرتون جدی باشه و مغرور شاید به خاطر همین باشه 

البته بازم میگم

شما ببینید با بقیه با هم ارتباط میگیرن یا اینکه کلا هیچکس 

صحبت نمیکنه با هم 

اگر اینجوری باشه که دیگه مربوط میشه به آدمای اطراف 

ولی اگر اونا با هم صحبت می‌کنن احتمالا به خاطر جدی بودن چهرتون هست 

عینک حالا فکر نمیکنم زیاد تاثیر داشته باشه چهرتون جدی باشه و مغرور شاید به خاطر همین باشه البته بازم ...

گاهی اوقات باهمدیگه ارتباط میگیرین گاهی اوقات هم اگرمحیط غریبه باشن معمولاباکسی ارتباط نمیگیرن ب طورکلی

عینک حالا فکر نمیکنم زیاد تاثیر داشته باشه چهرتون جدی باشه و مغرور شاید به خاطر همین باشه البته بازم ...

اکثرابامن رسمی صحبت میکنن ومعمولاراحت نیستن بخصوص مجازی غریبه هااینطورن بیشتر

گاهی اوقات باهمدیگه ارتباط میگیرین گاهی اوقات هم اگرمحیط غریبه باشن معمولاباکسی ارتباط نمیگیرن ب طور ...

احتمالا به خاطر آدمای اطرافتون هست ما شیراز زندگی میکنیم 

خیلی خیلی زیاد با هم ارتباط میگیرن 

با هم صحبت می‌کنن در مورد بچه هاشون 

در مورد مدرسه 

در مورد کارای خونه 

در مورد همه چی صحبت میکنن 

ولی من نمی‌دونم چرا 

کلا مثلا یه نفر بخواد یه سوال بپرسه  یه چیزی بخواد 

از همه رد میشه میاد سمت من 

یه خانم تقریبا مسن  از چندین نفر رد شد اومد به من گفت شماره دخترم رو بگیر برام  

آدرس میپرسن 

یا مثلاً   من یه دفعه نگام میفته بهشون 

بدون اینکه من چیزی بگم سر  صحبت باز می‌کنن که اینا رو امروز خریدم. چقد گرون شده  

البته اینم بگم که بعضیاشون هم انقد جدی هستن یه آدرس بپرسم ازشون بدجور نگاه می‌کنن 🙂😂

احتمالا به خاطر آدمای اطرافتون هست ما شیراز زندگی میکنیم خیلی خیلی زیاد با هم ارتباط میگیرن با هم ص ...

شیرازیامعمولاخیلی منعطف وخونگرمن،منم یک استاد شیرازی دارم میرم کلاس نسخه پیچ داروخانه یک آقای۲۹ساله هس بقدری جالب وخوب ارتباط میگیرن کلاساشون صمیمی فوق العاده پرمحتواس،خیلیم اهل شعرودیالوگ هس