هرچی دزدی و دغل بازی و دروغ و قمار و مرد سالاری هست باهم یک جا جمع شده ، شده این سریال ، حداقل امیدوارم در آینده تغییر کنی و دو تا چیز مفید هم از توش در بیاد بیرون ، عوض تبلیغ کردن این چیزا یزره هم بر ضد این چیزا نقش بازی کنن
حیف اون فضای قشنگ سریال ، عاشق اون حال و هوام ولی داستان سریال قشنگ گند میزنه به اعصابم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره منم بدم می یاد واقعا وجه بدی از شمالی ها دارن نشون میدن هرکی از بیرون نگاه کنه فکر می کنه مایک عده منگل یا زورگو و....... هستیم هیچ وقت مرد سالاری در این حد نبوده
دقیقاً خانوما رو یجوری نشون دادن که انگار عقل تو سرشون نیست
دقیقا
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
اره اگه حوصله نداری که نگاه نکن ،البته صدا و سیما هرسال یه سریال ازین دنباله دارها مخش میکنه ولی به فصل دو یا ۳ که میرسه دیگه بقیش رو پخش نمیکنن نمیدونم چرا ،مثل همون برف بی صدا میبارد