2777
2789
عه راست میگی عزیزم چرا به ذهن خودم نرسید از این به بعد گوشت سگ و گربه بخوریم😐😐😐. دو اینکه طبیعت گ ...

باشه لشگر سا  یبری .الان ما متنبه شدیم خیلی مهربونی .😀😀فقط در مورد انسانهای  سیستان بلوچستان هم مهربون باشید تو میکروب خالصو فقر زندگی میکنن دکتر ندارن غذا ندارن .باهاشون مهربون باشید 

چقدر تو مهربونی و دغدغه داری 😀 انسان اشرف مخلوقاته پس به فکر این باشید مردم دارن تو بدبختی زندگی میکنن. از سگ و گربه نگه داشتن مردم بکشید بیرون😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه لشگر سا یبری .الان ما متنبه شدیم خیلی مهربونی .😀😀فقط در مورد انسانهای سیستان بلوچستان هم مه ...

نه اخه میدونی سگ و گربه حرامه دست مومن نباید بهشون بخوره دیگه نمازش جایز نیست😔😔😔😔

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
باشه لشگر سا یبری .الان ما متنبه شدیم خیلی مهربونی .😀😀فقط در مورد انسانهای سیستان بلوچستان هم مه ...

سیستان بلوچستان سر جاش به اونم پزشکایی که تو مناطق محرومن میرسن من پزشک نیستم برم اونجا من میکروبیولوژی ستم. و به عنوان کسی که اینها رو میدونست خودمو موظف دیدم که تو این سایت بگم به همه که اصول نگهداری از پت رو رعایت کنن. اصول نگهداریشونم صرفا واکسن نیست یه سری مراقبت هایی مثل هم سفره نشد نشونه. این خیلی فرق داره با برداشتی که کردی 

عه راست میگی عزیزم چرا به ذهن خودم نرسید از این به بعد گوشت سگ و گربه بخوریم😐😐😐. دو اینکه طبیعت گ ...

نمیگی گاو هم انگل داره تو که میکروبیولوژی خوندی چقدر از میکروبای گاو و انگل های گاو با انسان مشترکه 

دوباره سفسطه نکن کسی که دغدغه مند هست و براش ازار حیوانات مهمه گاو و گوسفند و مرغ هم حیوان هستن باید غصه اینم بخوری برای شکم ات داری این حیوانات رو اذیت میکنی 

باید برای رضایت و ازار نرسوندن به این حیوانات مدل صنعتی نباید بزرگ شون کنی مرغ مرغداری نخر بخور گیاه خواری کن مثل اونایی که واقعا با ازار حیوانات مخالف هستن پس الکی اینجا شعار واسه من یکی نده

سیستان بلوچستان سر جاش به اونم پزشکایی که تو مناطق محرومن میرسن من پزشک نیستم برم اونجا من میکروبیول ...

خوب دغدغه تو اجرا کردی میتونی بری 😂

فقط دغدغه تو برای انسان های سیستان و بلوچستان هم بیان کن .دیگه همه سران مملکت ت  فضای مجازی هستن برو پیج هاشون دغدغه اونا رو هم بیان کن افرینننن😂

خوب دغدغه تو اجرا کردی میتونی بری 😂فقط دغدغه تو برای انسان های سیستان و بلوچستان هم بیان کن .دیگه ه ...

سران مملکت اگه براشون مهم بود سوسیس کالباسای نامرغوب پر انگل کنار میزدن. این پیشکش. نخواستیم اطلاع رسانی کنن. خودمون بلدیم درمورد رشتمون حرف بزنیم 

میگن از کجا میدونی که من وجترین نیستم

وقتی میگم بچه ای واسه همینه .تو ف بگی من رفتم فرحزاد و اومدم.

وقتی گفتی که اگه گوشت گاو گوسفند نخوریم پس گوشت گربه و سگ باید بخوریم من فهمیدم تو گیاه خوار نیستی 

چون جوابتو دادم حالا حرف تو عوض میکنی 

دیگه حوصله توندارم .تووظیفه مجاب کردن مردم در فضای مجازی داری که گربه و سگ نخرن نشستی جواب همه رو میدی 

خدافظ فقط پسج های سران یادت نره که دغدغه انسانها رو هم اکنجا بیان کنی بای بای😀

وقتی میگم بچه ای واسه همینه .تو ف بگی من رفتم فرحزاد و اومدم.وقتی گفتی که اگه گوشت گاو گوسفند نخوریم ...

نگفتم پس گوشت گربه و سگ بخوریم گفتم از این به بعد. و این یعنی گربه و سگ هم جزو گوشتهای مصرفی تو کل جهان حساب شه

وقتی میگم بچه ای واسه همینه .تو ف بگی من رفتم فرحزاد و اومدم.وقتی گفتی که اگه گوشت گاو گوسفند نخوریم ...

میدونی حرفهاتون کلا مثل چی میمونه؟ توی کلاس قارچ شناسیمون بچه ها میپرسن استاد پس این قارچی که همه جا هستو چی از بین میبره بالاخره کجا رشد نمیکنن؟ استادم گفت مشروب پر از آنتی بیوتیکه و درجا از بین میبرتش(این حقیقت محضیه در مورد مشروب) حالا من به عنوان کسی که معتاد مشروبم میام از تمام بدیهای مشروب فاکتور میگیرم و فقط برای قانع کردن خودم رو این موضوع تاکید میکنم که وقتی مشروب میخورم حس بدی نداشته باشم. در حالی استاد دیگه تو درس بیوشیمی تاکید میکنه که الکل موجود تو مشروب حالا چه از نوع اتانول چه متانول تا سلولهای مغزیم پیش میره و بهش آسیب میزنه. 

پس قبلیم خیلی زیاد شد ادامشو اینجا میگم. هرچیزی خوبی و بدی خودشو داره حالا چون من به عنوان کسی که داره درسشو میخونه بهشون بدی هاشو گوشزد میکنه که پیشگیری کنید، مراقبت کنید و اصول بعداشتیو در مورد اون حیوون و خودتون رعایت کنید دلیل نمیشه که منکر خوبی پت داشتن شده باشم. شما دقیقا چیزی که مدنظرتون بود یعنی از دید منفی حرفهامو فاکتور گرفتید در صورتی که فهمیدم اصلا از اصطلاحاتی که میگم سر در نمیارید ولی اینم نمیخواید بپذیرید 

مشکل ما میکروبیولوژیستا همینه تا میایم در مورد این مسائل حرف بزنیم ربطش میدن به دین. یا میگیم تخم مرغ و خام نخورید میگن چیزیمون نشده تا حالا از این به بعدم چیزیمون نمیشه. یا میگیم میرین رستوران گوشت نیم پز سفارش ندید میگن به شما چه در حالی توی گوشت گاو هم انگل هست ولی اگه کامل پخت نشه از بین نمیره میمونه و تب مالت میده . تعصباتتو بزار کنار ببین اصل حرفم چیه