2777
2789
نداشتم گل ولی اطلاعات دارم راجبشفولد به خاطر گوش های تا خورده اش بعضیاشون مشکل حرکتی و غضروفی دارناز ...

مرسی از راهنماییت ❤️

این سوالم اگه میدونی میشه جواب بدی

لانگ هیر یا ش ورت هیر بودنشون توی میزان ریزش موشون تاثیر داره یا فرقی نداره؟ 

بین بریتیش و اسکاتیش نمیدونم کدوم بهترهشما نمیدونی؟ بریتیش بلو یا اسکاتیش لانگ هیر

خودم از این نژاد نداشتم اما دوستم از این برتیش بلو داشت اروم و تنبل بود 

خواستی بگیری نر بگیر .یادت باشه رسیدگی گربه زیاد میخواد هزینه غذاش هم در نظر بگیر .گربه من غذای اماده و خشک گربه ها رو نمیخوره .من بهش اکثرا مرغ میدم .باید حساب کنی یه رون مرغ یا سینه مرغ مقدار غذاش میشه 

نر رو باید حتما عقیم کنی وگرنه تو خونتون جیش میکنه به در و دیوار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی مشکل اینجاست برادرم بیشتر عاشق گربه اس و اون داره تمام کارهاشو میکنه ولی برادرم قصد مهاجرت دا ...

بخوام مسافرت برم یا باید بذارم پانسیون با کلانرم یا کسی باشه بسپرم بهش 

حسود هسش از حاملگیم ازم دور شد الانم بچمو دیدنی از لج جیش میکنه 

هی خاکشو تمیز کن یا موهاش ریخت تمیز کن

مسئولیت هسش و وقتی هم خلوت رو بیشتر دوس داره لذتش خیلی کمه 

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
کی گفته گربه مریضی میاره؟! دوازده ساله انواع گربه های خیابونی رو غذا میدم.ناز میکنم.تو خونم راه میدم ...

ایا یه تجربه شما باعث میشه همه ی تجربه ها مثبت بشه ؟ افراد و نمونه های زیادی داریم که بیماری هایی از راه حیوانات گرفتن 

شما هم اگه تا الان سالمی دلیل نمیشه بعدا دچار بیماری نشی البته که من امیدوارم همچنان سالم باشی 

برای سلامت حیات وحش هم شده این حیوون ها باید غذا ی خودشون رو بخورن و در محیطی که خدا براشون طراحی کرده زندگی کنن تا  آسیب هم به خود حیوون و هم به خود انسان زده نشه 

ای عزززززیزم عیب نداره خواهر میخوای بیام اونجا به برق ها خواهش کنم که زودتر بیان😂😂😂

😂😂لطفاا

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

خودم از این نژاد نداشتم اما دوستم از این برتیش بلو داشت اروم و تنبل بود خواستی بگیری نر بگیر .یادت ب ...

ی سوال دیگ هم دارم

ب گربه نمیشه فقط غذای خشک داد؟؟ از بچگی اگه عادتش داد ب غذای خشک اوکی میشه این مشکل؟ 

مرسی از راهنماییت ❤️این سوالم اگه میدونی میشه جواب بدیلانگ هیر یا ش ورت هیر بودنشون توی میزان ریزش م ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره به این سایز مو هاشون

اما شو رت هیرش کیوت تره 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

ایا یه تجربه شما باعث میشه همه ی تجربه ها مثبت بشه ؟ افراد و نمونه های زیادی داریم که بیماری هایی از ...

گوسفند هم مریضی میاره مخصوصا تب مالت .گاو هم میاره پس روستایی ها نباید نگه دارن .مرغ که نگو جامع الامراضه .

انسان از اول نباید حیوانات رو اهلی میکرد و نگه میداشت باید میراشت در محیط که خدا خلق شون کرده ازاد زندگی کنن😀