2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم همسرم بیماره

| مشاهده متن کامل بحث + 4479 بازدید | 151 پست
دقیقا همینجوری زندگی میکنم... ولی گاهی خیلی بد اخلاقی میکنه خانوادم که کلا سالی شاید یه بار بیان اون ...

دیگه همینه که هست. بپذیر و غصه‌ش رو هم نخور. به هیچ عنوان غصه‌ش رو نخور. بپذیر که زندگی هر کسی یه ایرادی داره، ایراد زندگی توان این اخلاقای شوهرته. تمام تمرکزتو بذار روی بخشای خوب زندگیت تا هم لذت ببری و هم آسیب نبینی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه پیش بابام رو یه مبلم بشینم آقا ناراحت میشه چه برسه توجه

اینجور‌مرد ها عزیزم باید مث خودشون رفتار بشه تا وقتی انقد به حرفش هستی و چشم‌ میگی از این بهتر نمیشه ک بدتر هم میشه 

از این همه وابستگی یکم کم کن روی خودت کار کن تا بتونی به دل خودت باشی 

همسر منم همین بود هر دفعه ام ک بحث میشد می‌گفت تو‌نمیفهمی اینا از دوست داشتن زیادی هست 

اما من سعی کردم ک درستش کنم نمی‌داشت من تنها جایی برم نمیذاشت من اینجور ک‌دلم میخاد لباس بپوشم یا حتی نمیذاشت من مانتویی باشم چ برسه آرایش کنم 

اره

ببین تو الان مث چندسال پیش منی ک وقتی رفت کربلا من همون شب از غصه اینکه چند روز نیست رفتم زیر سرم 

فقط باید خودتو قوی کنی یه مدت ازش دورشو تا قدرتو بدونه 

بدونه ک تو‌ کنیزش نیستی اصلا علنن بهش بگو دیگ با این اخلاق رفتارت کنار نمیام اگ‌منو‌زندگی تو‌میخوای درستشو یا قید منو‌بزن 

یا اینکه کلا این رفتارهاشو‌ ندید بگیر تا زندگی‌ برات راحت تر بشه و لذت ببری اینکه هر روز بشینی و بدی هاشو بشماری انرژی منفی جذب می‌کنی و ناخداگاه این رفتارها بد و بدتر میشه پس سعی کن رفتارهای خوب اخلاق های خوبشو‌در نظر بگیری سعی کن جو‌ خوپه رو شاد تر کنی هی برنامه بذاری برا آخر هفته ها برای تعطیلات تا یادت بره و همسرتم زندگی براش یکنواخت نباشه بخاد هی بهت گیر بده

خود شیفته ها درمون نمیشن....اینم دوست نداره من با خانوادم ارتباط داشته باشم...‌البته من خودمم دوست ن ...

یبار خواهر منو داشت خفه میکرد که نیاد خونه ما

خواهرم روح از بدنش خارج شد گفت بدنم از  بالا دیدم یهو

جای کبودی از گردنش دوماه نمیرفت

اره همینه خودشیفته ست

وای میترسم اینجوری میگی...نکنه کار به همچین کارایی برسه😔

نترس و شجاع باش بخاطر بچت

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

سنم کم نبود سی سالم بود...

منم ۳۰ سالم بود شوهرم ۴۸ 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.