2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم با این دوستی

121 بازدید | 15 پست

من و یکی از دوستام حدود 9 ساله یا هم دوستیم 

دو سه سالی هست که ی نفر دیگه تو اکیپمونه

چند روز پیش من و دوست قدیمیمون با اون یکی دوستمون ک جدید بود بحثمون شد

در صورتی که ما مقصر نبودیم و اون بهمون توهین کرد و گف شما دوست نیستین ،گ.و.ه هستین(یبارم یه نفر از نا کجا آباد اومد پیش ما سه تا و ب اون دوست جدیدم گف این دونفر(یعنی من و دوست قدیمیه)داریم بهش دروغ میگیم و ...و اون بجای اینکه طرف ما رو بگیره شروع کرد باهاش همکاری کردن)

یکم گذشت پیام داد که ببخشید و اینا ما گفتیم که دیگه مث قبلا نمیشیم

گف من دیشب میخاسم خودک.شی کنم و ببخشید و اینا

من و دوست قدیمیمم بخاطر اینکه شر نیفته گردمون دوباره برگشتیم ب دوستیمون

ما اصلا حس خوبی به اون جدیده نداریم و طبق رفتارایی که قبلا داشته حس میکنیم میخاد من و دوست قدیمیم رو از هم جدا کنه

بنظرتون حق با کیه

ی نفرو پیدا کردی ک تنها نباشی تو این دنیا دیگه هیچکسو وارد اکیپ دونفرتون نکنید منم ی دوستی دارم از دبیرستان باهمیم خودمون دو تاییم اینقدرم حالمون خوبه تو این دوازده سال رفاقت ک نگو هیچ کسم وارد نکردیم

ی نفرو پیدا کردی ک تنها نباشی تو این دنیا دیگه هیچکسو وارد اکیپ دونفرتون نکنید منم ی دوستی دارم از د ...

اون یه نفر همیشه باهام بوده 

و توی این نه سال ک دوست بودیم کلا یک بار اونم بچه یودیم دعوامون شده 

الان اونی ک جدیده جفتمون حس میکنیم میخواد میونمون رو هم بزنه

شکل بنظرتون حق با کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواستیم همینکارو کنیمپیام داد گف وصیتمو نوشتم عکس چاقو فرستاد گف میخام بزنم تو قلبم خودمو بکشم و ... ...

یعنی این ادم جدیده مبخاد با شما و رفیق شما دوست بمونه در صورتی ک میانه شما و رفیقتو بهم بزنه؟!

یعنی این ادم جدیده مبخاد با شما و رفیق شما دوست بمونه در صورتی ک میانه شما و رفیقتو بهم بزنه؟!

اون جدیده با اون دوست قدیمیم صمیمی تره 

ولی دوست قدیمیم میگه من مث قبلا باهاش خوب رفتار نمیکنم و صمیمی نیستم

حس میکنیم میخاد بین من و دوست قدیمیم زو هم بزنه و با دوست قدیمیم اوکی شه کلا منو حذف کنه

اون جدیده با اون دوست قدیمیم صمیمی تره ولی دوست قدیمیم میگه من مث قبلا باهاش خوب رفتار نمیکنم و صمیم ...

اها 

باهاش حرف بزنین خوب بگین سه تا دوستیم بیستر کیف میده کنار هم مراقب هم دیگه ایم چون حرف از خودکشی اینا زدی 

اها باهاش حرف بزنین خوب بگین سه تا دوستیم بیستر کیف میده کنار هم مراقب هم دیگه ایم چون حرف از خودکشی ...

حرف میزنم باهاش که 

ب ظاهر دوستیم بخاطر اینکه اسیب نزنه باهاش بد رفتار نمیکنیم

ولی حرفاش و کاراش تناقض داره 

گفتم بحثمونو ب کسی نگو

یجا میگه به هیچکس جز دختر خالم نگفتم بحثمونه 

یجا گف به بابام گفتم حق داده ب شما

بار اخرم گف مامانم گفته مهم نیست بیخیال

معلومه داره دروغ میگه اصن

اون دختره که تازه وارد اکیپتون شده چقدررر کمبود محبت داره،،بعدشم کسی که بخواد خودکشی کنه از این ادا ها در نمیاره میره فرتی خودشو خلاص میکنه این داره بازی در میاره، ،مگه میشه بخاطر ی دوستی الکی بخوای خودتو بکشی؟یعنی هیچ مشکلی تو زندگیش نداره واسه این چیز بیخود میخواد خودکشی کنه😐این اگرم خودکشی کنه از رو شکم سیریه

اون دختره که تازه وارد اکیپتون شده چقدررر کمبود محبت داره،،بعدشم کسی که بخواد خودکشی کنه از این ادا ...

بهش گفتم ی مشاوره برو

گوش نمیده

من جای اون بودم ذره ای اهمیت نداش برام