2777
2789
عنوان

شما اهنگ بازمیکنین اینروزا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 29 پست
من گوش میدم

اره گلم.میگم دیگ همسایمون عروسی گرفته بود ،دیروز بیرون بودم دیدم ی جایی ازین چیزا زدن(اسمش یادم رف)همونی ک چای اینا میدن مداحی باز میکننا،بعد جای دیگم دیدم افتتاحیه فروشگاه هس چن تاعروسک اوردن با اهنگ شادمیرقصن.😂ادم میمونه چی بگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا آهنگ خیلی خیلی کم گوش میدم حوصلم نمیکشه حالا اگه کلیپی جیزی بیاد بالا میبینم یا کلا یاد آهنگی بیفتم که باهاش خاطره داشته باشم یا آهنگ جدیدی که خواننده مورد علاقم مثلا بیاد اینجوری کلا خیلی خیلی کم آهنگ گوش میدم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

من کلا آهنگ خیلی خیلی کم گوش میدم حوصلم نمیکشه حالا اگه کلیپی جیزی بیاد بالا میبینم یا کلا یاد آهنگی ...

خوشبحالت ک.من بدون اهنگ واقعا فلجم.بایداهنگ باشه ک بیفتم ب جونه خونه

ازوقتی که ایام شروع شده،اصلا ی بارم اهنگ گوش ندادم،منم ی ادمیم ک باید اهنگو بازکنم بفد بیفتم ب جونه ...

وایییی چطوری میتونیییی🥲 من معتاد اهنگم مخصوصا شبااا حتما باید گوش کنم وگرن حس میکنم یچیزی کمه

خوشبحالت ک.من بدون اهنگ واقعا فلجم.بایداهنگ باشه ک بیفتم ب جونه خونه

منم یه دوره ای مثل تو بودم واقعا اما کم کم دیگه انگیزه و شور و حالم نسبت به آهنگ گوش دادن از بین رفت

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

وایییی چطوری میتونیییی🥲 من معتاد اهنگم مخصوصا شبااا حتما باید گوش کنم وگرن حس میکنم یچیزی کمه

منم معتاد اهنگم .توخونه باید باز کنم تا ب کارام برسم.الان چن روزیه ب دلم میاد و واقعا نمیتونم بازکنم.حتی میبینم دورورمون عروسی میگیرن باز میگم اونا گناه میکنن😂

اره هرچیزی رفته رفته دیگ ذوق و شوقش کمتر میشه.

دقیقا شما هم چند ماه دیگه سال دیگه کلا دیگه یهو یه کلیپ میبینی حوصلت نمیکشه تمومض کنی رد میشی یری بعدی😂

نه گلم شهادت حضرت فاطمه انگار۱۵این ماهه ولی من منظورم همین ایامش بود.

نه بنظر من اصلا ربطی نداره روز شهادت مهمه حتی اون به روایتی هم که اهل سنت هست بازم به شیعه ربط ندارد ولی باز محض اطمینان دو روز و حرمت نگه دارن . ایام دیگه مهم نیست