2777
2789
عنوان

دستبندم ازم دزدید و می‌دونم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 28 پست
تقصیر خودته .مگه بچه دو ساله بودی باور کردی جن گردنبدتو برداشته ...مگه جن انسانه و به طلا احتیاج دا ...

آره بخدا سنی نداشتم اون موقع اینقدر بهش اعتماد داشتم اصلا ولی حلال نمیکنم گردنشه😢😢 جواب خدارو چی میخواد بده 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهی برای اثبات نداری 

اگه میگی زن شریه میتونه به جرم افترا ازت شکایت کنه 

به خدا بسپار

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

ایراد نداره فک کن صدقه دادی عزیزم ، میگن مراقب وسیله ات باش و سگ همسایه رو دزد نکن ، نباید در میاورد ...

آره واقعا چون سختم بود  شب نمی‌تونستم راحت بخوابم  زود اعتماد کردم و الان چقدر خودم سر زنش هنوز چند ساله 🥲 ولی کارماش پس داد اینقدر بلا سرش اومد

پیام بده بگو خر خودتییا دستبندمو پس میدییا تو فامیل آبروتو میبرم

می‌خوام با یه پیج فیک پیام بدم  که فقط بخونه بفهمه و عذاب وجدان داشته باشه اسمی از خودم نمی‌برم  بنظرت ممکنه شر بشه؟

اره به گردنش .الهی خدا جوابشو بده .بعد همسرت نگفت دستبندت کو؟

اونم ناراحت شد خیلی دنبالش گشتیم اون موقع بعد چند سال خودش هم متوجه شد که زن پسر عموش برداشته 

ولی گفت فدای سرت چیزی که پیش اومده 

برام خرید جاش 

ولی اون فرق داشت برام چون قشنگ با مامان بابام رفتیم انتخاب کردیم و سر سفره عقد بهم دادن😢😢

می‌خوام با یه پیج فیک پیام بدم که فقط بخونه بفهمه و عذاب وجدان داشته باشه اسمی از خودم نمی‌برم بنظ ...

یا کلا از خیرش بگذر

یا میخوای بگی جرعت کن و رک بگو از چی می‌ترسی مثلاً شر بشه میخواد چیکار کنه؟  بگی هم دیگه اون دستبند رفته ولی عوضش دلت خنک میشه و بعدشم قطع رابطه .

یکبار یکی ازم یه وسیله برداشته بود.وقتی بهش گفتم ک اونو ندیدی خیلی جدی گفت نه

منم وقتی خوابید رفتم سر کیفش وسیلمو براشتم.

بعدش ک بیدار شد رفت سر کیفش هی دنبالش میگشت.بعدش با یه حالت غضب ناکی زیرچشمی نگام میکرد.

اما هیچی نمیتونست بگه.

دیگه وقتی اونو جایی میدیدم حواسم بهش بود.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
می‌خوام با یه پیج فیک پیام بدم که فقط بخونه بفهمه و عذاب وجدان داشته باشه اسمی از خودم نمی‌برم بنظ ...

بشه بدرک با پیج خودت بده

برای همه هم توضیح بده جریان چی بوده

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔