2777
2789
عنوان

بعضیا منتظرن یه چیزی بگی بپرن بت

109 بازدید | 12 پست

دلم میخواد بهشون بگم عزیزم آروم باش قرار نیس کسی کسیو بکشه انقد عصبی🌚💔💔💔🗿 چه اخلاقیه اه 

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه خدایی بعضی حرفا و. نظرات خیلی رو مخ میرن واسه همین نمیشه واکنش نشون نداد... البته اسی منظورم شما نیستی خیلی از کاربرا حرفاشون واقعااااا غیر منطقی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عزیزم همه اینا از بی محبتیه  من دقت کردم اونی که تو خانواده بهش محبت شده ارامش داشته خودشم ارومه و حتی فحش دادن دیگران بهش هم ناراحتش نمیکنه اما اینا که اعصابشون زود میریزه بهم باید درک بشن 

بار ها دیدم درستو مودبو آروم حرف زده. بعضیا کلا دعوا و بحثو دوس دارن عجینن باهاش.

بالاخره همه جور ادم هس،بعضیاهم کلا عقده هارو کینه هاشو جمع کردن ک بیان سر اینو اون خالی کنن

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
بار ها دیدم درستو مودبو آروم حرف زده. بعضیا کلا دعوا و بحثو دوس دارن عجینن باهاش.

درسته 

ولی بعضی حرفا 

مخصوصا تو این سایت 

آدم فشارشو میبره بالا 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
اخه خدایی بعضی حرفا و. نظرات خیلی رو مخ میرن واسه همین نمیشه واکنش نشون نداد... البته اسی منظورم شما ...

من که واسع خودم اتفاقی نیوفتاده کسی بپره و... ولی خیلی دیدم. آدم با یه چی مخالفه باید با سکوت بگذره. نه که گند بزنه به اعصاب بقیه.

ویرانم ؛ چون هم دانشگاهیِ اینانم :/