2777
2789
عنوان

این قرص ی روزه تغییرم داد

139 بازدید | 14 پست

من یسال نیم دهن خودمو سرویس کرذم با کمالگرایی استرس جدیدا اصطراب افسردگی هم اضاف شد از ادما بدم میومد قط رابطه کردم با همه حسهای بد دعواها شدید با خانواده 

خیلی رو خودم کار کردم با مدیتیشن و کتاب اما هیچی عوض نشد 

از دارو خوشم نمیومد اما دیگ شرو کردم ب پیشنهاد دکترم 

امروز برا اولین بار نصف قرص دوز ده اس سیتالوپرام خوردم و عجیب خوشحال بیخیال ریلکسم بنظرتون زود اثر نکرد ؟

اس سیتالوپرام منم میخورم خیلی خوبه 😍😍

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی منم خیییییلی استرسی ام طوریکه ب خودم میام میبینم دارم دندون قروچه میکنم یا شکممو تمام عضلاتمو سفت کردم 

فوت مامانم دیوانه ام کرد خیلی بهم ریختم از اون موقع

منم بخورم. برم دکتر  خدا کنه ریلکس شم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
جدی؟ میشه عکس قرص رو بزاری؟ عوارضش چاقی یا لاغری یا زرد شدن پوست نیس؟ خوابت نمیگیره؟ بدون نسخه میدن؟

بدون نسخه نمیدن. من اوای مصرف خوابم میگرفت ولی بدنم بهش عادت کرد و دیگه خوابم نمیگیره. چاق یا لاغرم نشدم. فقط باید دکتر تجویز کنه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
جدی؟ میشه عکس قرص رو بزاری؟ عوارضش چاقی یا لاغری یا زرد شدن پوست نیس؟ خوابت نمیگیره؟ بدون نسخه میدن؟

بدون نسخه هیچ داروی آرامبخشی نمیدن عزیزم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بدون نسخه نمیدن. من اوای مصرف خوابم میگرفت ولی بدنم بهش عادت کرد و دیگه خوابم نمیگیره. چاق یا لاغرم ...

چند وقته میخوری عزیز

چند وقته میخوری عزیز

شیش ماه

خواب در حد ناجور ؟ یا کم

مثلا من هیچوقت ظهرا نمیخوابم ولی اون مدت ظهرا یکی دوساعت میخوابیدم. ولی بدن با بدن فرق میکنه شاید یکی دیگه عوارض شدیدی رو تجربه کنه.

عکس ندارم بدون نسخه نمیدن عوارض رو هز بدن متفاوتع مثبا من روز اولم هست یکم فراموشکار شدم بدون نسخه نمیدن اسممش اس سیتالوپرام