2777
2789
عنوان

یه آدم عاقل تو این سایت پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست
عزیزم واقعا قصد توهین نداشتم فقط میخواستم ببینم یه نفر نمیتونه به من یه راه حل بده از این وضعیت نجات ...

منم نگفتم توهین کردید عزیزم

گفتم عاقلم باشیم نمیتونیم کمک کنیم چون به تخصص نیاز داره مشکلتون.

میتونید آنلاین از اسنپ ویزیت روانشناس بشید.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بشین درست بخون دختر خوب، آخه همچین سایتایی جای توه که به جای درس خوندن میای اینجا تاپیک میزنی 

برنامه میزیزی برا فردا چرا، همین الان شروع کن، زمان منتظر تو نمیشینه ببینه کی از تاپیک زدن خسته میشی 😒

ببین دهم کلا همینجوریه 

اصلا نمیدونی باید چیکار کنی و چجوری بخونی ک نمرات خوب بگیری

من خودم دهم اصلا عملکرد خوبی نداشتم ولی کم کم فهمیدم بایدچیکار کنم

اگه برات مقدوره مشاور بگیر 

من خودم دوازدهم انسانی هستم حتما از الان که دهم هستی برنامه ریزی درست داشته باش با برنامه پیش بری اصلا استرس نمی‌گیری چون به همه کار هات می‌رسی و خودتم حس بهتری میگیری ورزش هم حتما کن تو رو حیه خیلی تاثیر داره عزیزم نمی‌خوام بترسی ولی دهم واقعا بشدت آسوونه یازدهم و دوازدهم افتضاح سنگین هست خواهشاً از الان قشنگ بخون که گرفتار میشی دیگ کنکور هم هست دیگ اگه نمیتونی هم برو پیش مشاور درسی من خودم با برنامه مشاور پیش میرم کلا بعضی آدم ها یکی باید مثل مشاور بهشون برنامه بده هر شب چک کنه اینطوری نمیتونن اراده کمی هم داری انگیزه هم نداری مثبت فکر کن که اگه بخونی دانشگاه و رشته خوبی در انتظارت هست 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

خب بشین درست بخون دختر خوب، آخه همچین سایتایی جای توه که به جای درس خوندن میای اینجا تاپیک میزنی برن ...

من روانی شدم هیچ کاری نمیتونم بکنم باید برم تيمارستان بستری شم اگه حالم خوب بود الان تو گوشی نبودم که سر درسم بودم خدایا کی تموم میشه این زندگی کثیف 

من روانی شدم هیچ کاری نمیتونم بکنم باید برم تيمارستان بستری شم اگه حالم خوب بود الان تو گوشی نبودم ک ...

ببخشید ولی از نظر من تو تلاشی نمیکنی، منتظری بدون تلاشت همه چی درست بشه، روانشناس تا یه حدی میتونه کمک بکنه، بقیش با توه 

این روزا و استرسارو همه ما داشتیم و هیچ کس به اندازه خود فرد نمیتونه کاری بکنه 

هر چقدر بگذره وضع بد و بدتر میشه و اون موقع دیگه خدایی نکرده واقعا به تیمارستان نیاز پیدا میکنی 

اولا که درس خوندن تنها راه زندگی نیست اما تلاش نکردن هم هیچ توجیهی نداره

ببخشید ولی از نظر من تو تلاشی نمیکنی، منتظری بدون تلاشت همه چی درست بشه، روانشناس تا یه حدی میتونه ک ...

چجوری نمیدونم اصلا چیکار کنم چی رو بخونم چجوری تلاش کنم از چه راهی موفق میشم 

چجوری نمیدونم اصلا چیکار کنم چی رو بخونم چجوری تلاش کنم از چه راهی موفق میشم

دختر خوب مگه تو مدرسه نمیزی؟ مدرسه مشاور داره، مدیر و معلم داره ازشون راهنمایی بخواه 

بعدم نمیدونم چی بخونم که نشد تو بشین کتابای امسالت حداقل شروع کن به خوندن،  این همه هم فیلم و جزوه و مطالب آموزشی به صورت اینترنتی در دسترست هست 

از درسای امسالت شروع کن ، به این راحتی نیس که فکر کنی یه روزه ره صد ساله میری، اما کیو دیدی شروع نکرده موفق بشه

درسای امسالت شروع کن، از کادر مدرسه و دوستات راهنمایی بخواه، یا پدر و مادر خواهر برادر چه میدونم هر کسی که بتونه از گیجی خارجی کنه، چون داری وقتت تلف میکنی حالت بدتر میشه و مغزت یاری نمیکنه باهات، شروع کن تا حالتم بهتر بشه و بفهمی داری چیکار میکنی 

مشکلت باید ریشه ای حل شه باید بری پیش مشاور

ولی نظر من اینه یا کمالگرایی بیش از حد داری و میترسی از شروع 

یا انگیزه کافی نداری 

یا اینکه صدتا کارو میخوای باهم انجام بدی که نمیشه مثله کامپیوتر که چن تا برنامه سنگین باز میکنی بعد یهو هنگ میکنه کاری نمیتونی بکنی اونطور میشه مغزت 

در مورد اینه قضیه بگم فضای مجازی هم خیلی ذهن ادمو مشغول میکنه برا همین مغز خسته میشه دیگه کارای واجب میمونه 

بهت پیشنهاد میدم پادکست جافکری فصل چهار که برا موفقیت و هدفگذاری هستش رو گوش کنی خیلی خوبه من از اون به بعد خیلی خودم تغییر کردم و نتیجه شو می بینم 

عزیزم واقعا قصد توهین نداشتم فقط میخواستم ببینم یه نفر نمیتونه به من یه راه حل بده از این وضعیت نجات ...

عزیزم عیبی نداره ،ان شالله ک مشکلت حل بشه ،ولی خودتو خیلی تو تنگنا نذار ،هرچی بیشتر فکر کنی و کاری نکنی بیشتر استرس میگیری ،ی برنامه درست بچین و طبق اون اقدام کن

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹