2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیوتی آف جوسان

مدل استیکی برای تمدید ضدآفتاب بکار میاد

برای ضدآفتاب اصلی بودن محافظت کافی نداره

توکوبو یکم قیمتش کمتره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بیوتی اف جوسان

به نظرم سنتلا کرمی یا توکوبو استیکی بگیر من راضی بودم خیلی ولی حواست باشه اصل باشن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
بیوتی آف جوسانمدل استیکی برای تمدید ضدآفتاب بکار میادبرای ضدآفتاب اصلی بودن محافظت کافی ندارهتوکوبو ...

از دکتر پرسیدم گف محافظت داره

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
از دکتر پرسیدم گف محافظت داره

من نگفتم محافظت نداره

تو خود سایت رسمیش زده برای اینکه به محافظت کافی برسه(برای ضدآفتاب اصلی بودن) هر ناحیه باید ۱۰ دور رفت و بزگشتی کشیده بشه ک زیاده

ولی برای تمدید با۳-۴دور 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بیوتی اف جوسانبه نظرم سنتلا کرمی یا توکوبو استیکی بگیر من راضی بودم خیلی ولی حواست باشه اصل باشن

توکوبو حجمش کمه زود تموم نمیشه؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگه ضدافتاب قیمت مناسب میخوای ضدافتاب فلوئیدی مای بگیریا بسته به نوع پوستت ضدافتاب ساین‌اسکین که قیم ...

مزخرف ترین ضدافتاب فلویید مای

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲