2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بیمار جنسیه درستم نمیشه حداقل تو روش بزن بگو دیگه ب من دست نزن مریضی میگیریا

انقدر زبون بازه

همین پریروز کلی قربون صدقم رفته زن من قشنگترین زن دنیاس تورو دارم به بقیه چه نیازی دارم

خیانتش یه درده بازی دادنش یه درد دیگه

دارم خفه میشم از درد

روانشناسی🙏🏻❤️وقتی توی یه خونه باشیحوله بیمار در دسترسهممکنه شلنگ به بدنش بخوره و...انتقال پیدا کرد ...

اهان 

اخه من شنیدم زگیل تناسلی ۹۹ درصد از طریق رابطه جنسی و تماس پوست به پوست هست 

راستی شما که تجربه دارین و درسشو هم خوندین چه نصیحتی میکنین برای ازدواج به یه دختر مجرد؟ 

من خودم میخوام قبل ازدواج از طرف بخوام ازمایش تمام بیماری های جنسی رو بده و واکسن هم بزنم و حق طلاق بگیرم و مهریه کم 

نظرتون چیه؟ 

تا حالا ب روش آوردی روابطش رو ؟؟

یکبار چهار سال پیش بود که تا طلاق رفتیم بعدش رفتیم مشاوره بهش فرصت دادم همه چیز خوب بود تا بهش مشکوک شدم و فهمیدم این اصلا عوض نشده همون هول قبله فقط تو این سالا منو با زبون خر کرده

الهیجدا شدی ازش؟؟؟

خیلی بده یعنی ۹۹درصدشون اینطورن اون یه درصدم اب نیست وگرنه شناگر خوبین خرجی میده بچها رو دوست داره میگم جدا بشم پشتوانه ندارم شاغل نیستم چند وقت پیش رفت دکتر قرص میخوره ولی خوب نشده نه میتونم جدا بشم نه این وضع تحمل کنم 

شغل مهمی هم دارهواقعا این زندگی سهم منه من با بدختی زندگی ساختممن چحوری بی پول بعد ده سال برگردم خون ...

میگم عزیزم مدرک جمع کن به کاری کن طلاقت بده خونه هم حای مهریه بهت بده