2777
2789

نداره 

فروشنده گفت دکمه برات می‌فرستم من گفتم جوهر خودکار از بارونی پاک نمیشه پس می‌فرستم تعویض کن .یباربا شامپو شستم نرفت یکی گفت سفید کننده بزن ولی رنگش کرم هست دو رنگ ترسیدم بشه .البته خودکار کمه ولی من یکم حساسم .نظر شما چیه .پس بدم بهتر نیست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار عیب داره فروشنده باید پس بگیره ،یا از قیمتش کم کنه ،انلاین خریدی؟

اره عزیز آنلاین 

نباید میشستی همون موقه پس میدادی الان شستی پس نمیکیره ایراد میگیره

آخه آنلاین همون قسمت رو فقط آب و شامپو زدن نرفت 

اگه خیلی حساسی تادیر نشده پسش بده اگه هم دوسش داری باید ازقیمتش کم کنه

اره حساس هستم خیلی .اصلن هم حوصله اداره پست ندارم این اولین یچیزی خریدم این جوری شده ابجیم چقد حساسی یکم خودکار کمه ولی خب من پول دادم خریدم بهم مجانی ندادن که بگم یکم خودکار بیخیال باشم .بنظرت بد میگم 

اره حساس هستم خیلی .اصلن هم حوصله اداره پست ندارم این اولین یچیزی خریدم این جوری شده ابجیم چقد حساسی ...

نه والا حق داری خواهر شانست مثل منه منم یه عمر همسرم میره خرید من دیروز جوگیر شدم بااینکه همه چیز توخونه داریم رفتم بازار همسرم ماموریت بود یارو بجای ۴۷۰ کشیده بود ۴۷۰۰ اومدم خونه تاامروز که همسرم پیامکای برداشتش ونگاه میکرد گفت به به دیروز ۶تومن خرید کردی چیا گرفتی منم تعجب کردم گفتم ن بابا همش دوتومنم نشد بعدش دیگه فهمیدیم چ خبره رفتیم مغازه یارو بسته بود حالا تاشنبه ببینیم چی میشه زیر بار میره نمیره نمیدونم والا هعییی خواهر ما ازاون بدشانساشیم هههههه

من درس و شلوارگرفتم گفتم مشکی میخوام گفت سبزبپوش سایزکن مشکی برات میذارم.آوردم خونه جلوش انگار وایتکس سفیدبود.بردم گفت این سایزندارم یچی دیگه بردارگفتم اول اومدم چشام همرام بود ازین خوشم اومدبرداشتم  نداری پولمو بده گفت نمیدم گفتم زنگ بزن صابکارت بیاد تامغازه روبهم نریختم چنددقیقه دیگه تن صدام میره توکوچه . رفت دوجین ازهمون لباس برام اورددادبهم گفتم آفرین دیدی بگردی هست؟😕😕

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..