2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 184 پست
آخه به ایندم هم دارم فکر میکنم خانواده مجبور میکنن دوباره ازدواج کنم الان نه چندسال دیگه میترسم اون ...

دبگ این چیزا ب شخصیت طرف مقابل بستگی داره.اون آقا خودشو داره کوچیک میکنه ک ی همچین حرفی ب زنش میگ

اگ این آقا مرد زندگی نیس جدا بشو خودتو بدبخت نکن.ایشالا ی پسر خوب سر راهت میاد

خاله من عقد کرد جدا شد بعد ازدواج کرد بچه دار شده بود مادرشوهرش از اول مخالف ازدواجشون بود ب پسرش گفته بود مامانت قبلا ی شوهر دیگ داشته 

ب بچه کوچیک این حرفو زده بود

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دبگ این چیزا ب شخصیت طرف مقابل بستگی داره.اون آقا خودشو داره کوچیک میکنه ک ی همچین حرفی ب زنش میگاگ ...

چه شخصیت منفوری داشته ...

کاش میشد کلا مرد .

دلم خیلی گرفته 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شخصیت منفوری داشته ...کاش میشد کلا مرد .دلم خیلی گرفته

ابن حرفا چیه

پسر خوب زیاده. بعدا ایشالله خواستی ازدواج کنی ببین خانوادشم راضی باشن

این ی موضوع شخصیه .ی جوری بستگی ب خواست افراد داره

یکی دوسداره دختر با هیچ پسری تو رابطه(عقد) نبوده باشه یکی واسش مهم نیس

یکی ازدواج کرده جدا شده ی بچه هم داره با ی پسر مجرد ازدواج میکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خیلی سخته واقعا خدا سر دشمن آدمم نیاره خیلی بد دل شکستن البته دوماه نامزدی واقعا مطلقه بودن حساب نمی ...

خیلی سخت گذشت یه تایمی برام

اره ۶ سال بعد جداییم با ی پسر خیلی خوب و خانواده دار نامزد کردم بخدا شوهرم یبارم حرفی نزده راجب گذشتم ن تنها شوهرم حتی مادر پدرش گفتن مهم نیس و به بچه های دیگشم نگفتن ک یبار جداشدم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
من خیر سرم امسال ازد دانشگاه انصراف دادم نشستم پای کنکور 😞چرا اینطوری شد ...بنظرت میتونم بخونم؟

نمیدونم به خودت بستگی داره

خیلیا بودن کاغذ جزوه هاشون از اشک چروک شد و خوندن و قبول شدن

خیلیا هم اول باید حال روحیشون خوب شه بعد تمرکز بگیرن بخونن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
نمیدونم به خودت بستگی دارهخیلیا بودن کاغذ جزوه هاشون از اشک چروک شد و خوندن و قبول شدنخیلیا هم اول ب ...

بنظرت باید چی بشه تا آدم بگه می‌خوام طلاق بگیرم ؟ 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بنظرت باید چی بشه تا آدم بگه می‌خوام طلاق بگیرم ؟

هرجا که دیدی نمیتونی خود واقعیت باشی کنارش راحت نیستی کنارش آرامش نداری و انگار هویتتو ازت گرفته و مدام داری کاراشو پیش خودت توجیح میکنی تا بتونی ببخشیش و اخرشم حس میکنی بازنده ای

هرجا که دیدی نمیتونی خود واقعیت باشی کنارش راحت نیستی کنارش آرامش نداری و انگار هویتتو ازت گرفته و م ...

جمله اخرتو خیلی حس کردم  مدام دارم برای خودم توجیهش میکنم 

اگر وقت داری میشه اولین تاپییکم رو بخونی داستان کل زندگیمه 

جمله اخرتو خیلی حس کردم مدام دارم برای خودم توجیهش میکنم اگر وقت داری میشه اولین تاپییکم رو بخونی د ...

خوندم همرو عزیزم💔

حالا فکر کن الان عقدی و شیرین ترین دورانتون اینجوریه 

بری زیر یه سقف ببین چی میشه

خودتو نجات بده و اجازه بده نور از زخم ها وارد بشه

تو خیلی پتانسیل داری نزار حیف شن نزار جوونیت هدر بره

لطفااااا

خب چون گفت رابطه نداشته من اونو گفتم دیگه وگرنه ک چه فرقی داره

کسی که رابطه نداشته بله می‌تونه پاک کنه 

اما کسی که باکره نیس باید ازدواج دوم ثبت بشه یعنی شوهر دوم ببینه این موضوع رو بعد پاک میکنن‌ فرقش اینه