2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 184 پست
واقعا که ناراحت شدم چرا همچین اسمی رو خودت میزاری مگه کالایی به خودت میگی مطلقه باکره 🤢 واقعا چندشم ...

چون تو شهر ما اینطوریه ... من نظر خودم رو نگفتم عرف جایی که زندگی میکنم گفتم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من خواهرمم تو شرایط شما جدا شد و من بهش میگم دختر مجرد به نظرم به کسی ک خانه داره و جدا شده و کسی ک ...

وقتی مهر ازدواج میاد تو شناسنامت و بعد جدا میشی میشه مطلقه

چ رابطه داشته باشه چ نداشته باشه

و چ ربطی ب خانه دار بودن داره

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سنم کم بود ۹ سال پیش دوماه نامزد موندم جداشدم باهاش نرفتم زندگی کنم و دختر بودم پسرخالم گف میخوام ...

بگردم برات خیلی شکستی حتما 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

آره همین ازدواج پیامبر خودمون با خدیجه ع دیگه

دقیقاً 

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

واقعا که ناراحت شدم چرا همچین اسمی رو خودت میزاری مگه کالایی به خودت میگی مطلقه باکره 🤢 واقعا چندشم ...

خب چی بگ

بگ مجردم ک ن.یبار ازدواج کرده.بگ مطلقه ک با طرف زندگی نکرده.حتب رابطه هم نداشته

دیگ از چی چندشت شد نمیدونم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
جمع کنین بابا این مزخرفات چه حرفایین یکم به خودتون بیاین دخترایی هم هستن ک ازدواج قانونی نداشتن ولی ...

چیزی نگفتم چرا اینقدر تند آخه ... حالم خوب نبود درگیر این ه بودم برای همین این تاپییک رو زدم

آخه به ایندم هم دارم فکر میکنم خانواده مجبور میکنن دوباره ازدواج کنم الان نه چندسال دیگه میترسم اون ...

متاسفانه بعضی آقایون اهمیت میدن ولی چه بهتر که از همون اول فیلتتر بشن و سراغت نیان

همینطور کلمه باکره واقعا حال بهم زنه ، باکره به معنای کسی که هیچگونه رابطه جنسی نداشته (انال دهانی و ...

اصلا نمیفهمم چه واجبیه جزئیات زندگی خصوصی دیگران رو تو یه واژه به زور جا بدن و به عنوان صفت برای یه دختر ازش استفاده کنن. مزخرف تر از این کار نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من خیلی ناراحت میشم با دیدنشونمن نامزد داشتم که فقط خانواده ها خبر داشتن نه حتی خواهرم کلا آدم بعد ش ...

مردم کلا قاطی کردن آدم میمونه چی بگ خودشون یجوری رفتار میکنن انگار طلاق عیب 

متاسفانه بعضی آقایون اهمیت میدن ولی چه بهتر که از همون اول فیلتتر بشن و سراغت نیان

از کجا میشه شناخت آخه 

احساس میکنم هرچی هم تو زبون بگن خوبی و مشکلی ندارم بعدا میزنن تو سرت

من سنم کم بود ۹ سال پیش دوماه نامزد موندم جداشدم باهاش نرفتم زندگی کنم و دختر بودم پسرخالم گف میخوام ...

خیلی سخته واقعا 

خدا سر دشمن آدمم نیاره 

خیلی بد دل شکستن 

البته دوماه نامزدی واقعا مطلقه بودن حساب نمیشه اگ عقد نبودین

ولی عزیزم ما وقتی تو جامعه ای هستیم که میدونیم چی بعد طلاق در انتظارمونه پس باید توقعمونو با چیزی که هستیم تنظیم کنیم

ببین روزی که طرف پا میشه و میره زیر برگه ی طلاق رو امضا میکنه قطعا میدونه آیندش چیه یا باید تو همون زندگی بسازه یا بعدش تا زمانی که یکم وضعش بهتر شه 

متاهلی الان؟

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
بگردم برات خیلی شکستی حتما

خیلی بد نتونستم چیزی بگم اصلا پاهام نا نداشتن حالم بد شد و فقط تو دلم گفتم خدایا نمیبخشمش و باید تاوان این حرفشو بده

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞