2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 184 پست
کسانی که مطلقه ها رو میکوبیدمن نخوندم تاپیک رو تعطیل شده بود، ولی عنوانشم بسیار زننده بود دوراز جون ...

لطفا بحث تاپییک های دیگه رو اینجا نکنید نمی‌خوام بترکه 

می‌خوام نظرات رو بخونم عزیزم ممنونم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

این شرایط منه عزیزم ما دوساله عقدیم این دوسال مدام شل و سفت میکرد خوب بود بد بود یا یه مدت عاشق بود ...

خب یه راه حل میذارم جلو روتون   

خیلی محترمانه و با جدیت همسرتو دعوت کن خونتون و پدرت یا برارت یا حالا هر کس دیگه باهاش اتمام حجت کنه که تا فلان زمان وقت داری که تکلیف زندگیمون رو مشخص کنی 

اگه نتیجه نداد حتما با مشاور صحبت کنید 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این میترسم بعدها ازدواج کردم طرف مقابلم بخاطر این موضوع ارزش لازم رو برام قائل نباشه مثلا پیش خود ...

دارم میگم یه تیکه کاغذ و امضا اصلا مهم نیست

ادم هرچی تجربه هاش بیشتر میشه یجورایی معصومیت سابق هم نداره و این به وضوح مشخصه

حتی کسی که چهاربار طلاق گرفته با کسی که یکبار طلاق گرفته رفتاراشون مثه هم نیست با اینکه شرعی و قانونی بوده

تو هم اگه واقعا باکره ای اسم طرفو از شناسنامت پاک میکنی و دیگه مشکلی نیست

یه نامزدی برای آشنایی بود و تموم شد و رفت

بری با بچه بیای خوبه؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خب یه راه حل میذارم جلو روتون خیلی محترمانه و با جدیت همسرتو دعوت کن خونتون و پدرت یا برارت یا حال ...

تو مدت این دوسال بیست بار رفتیم مشاوره که یاد بگیره با یه خانم چطوری برخورد کنه چطوری حمایت کنه ولی یاد نگرفت 

پدرم هم صحبت کرده جواب نداد

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

تو مدت این دوسال بیست بار رفتیم مشاوره که یاد بگیره با یه خانم چطوری برخورد کنه چطوری حمایت کنه ولی ...

منطقش چیه تو که شوهرتو بهتر میشناسی بهش بگو چرا زودتر عروسی نمیگیری؟

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

دارم میگم یه تیکه کاغذ و امضا اصلا مهم نیستادم هرچی تجربه هاش بیشتر میشه یجورایی معصومیت سابق هم ندا ...

مدتش دوسال بوده عقدمون

😞 شرایط رو اینجا توضیح دادم همین صفحه دوست داشتید بخونید ...

ما رابطه نداشتیم ... اوایل عقد هم نامه و گواهی بکارت مادرم گرفت نگه داشت پیش خودش

منطقش چیه تو که شوهرتو بهتر میشناسی بهش بگو چرا زودتر عروسی نمیگیری؟

میگه ندارم 

مدام داره بدهی پاس می‌کنه مداممممم

از این میترسم بعدها ازدواج کردم طرف مقابلم بخاطر این موضوع ارزش لازم رو برام قائل نباشه مثلا پیش خود ...

اوه برا ترس از این چیزا پیش وپا افتاده خودتو تو موقعیت بد نگه ندار .اگه این ازدواج الانت قابل درست شدن هست که تلاش کن برا درست شدنش اگه نه واقعا از حرف مردم نترس وبرات مهم نباشه قوی باش دربرابرشون 

میگه ندارم مدام داره بدهی پاس می‌کنه مداممممم

نداره چرا زن گرفته🤔

استارتر بهترین کاری که انجام دادی این بوده که بکارت خودت رو حفظ کردی 

تو این قضیه صد خودت رو بزار برای حفظ،زندگیت

اگه واقعا بهش علاقه داری و طالب زندگی در کنارش هستی 

طلاق آخرین راه حله خوب فکر کن اگه واقعا درمانده شدی و به راهی نرسیدی بهش فکر کن

مدتش دوسال بوده عقدمون😞 شرایط رو اینجا توضیح دادم همین صفحه دوست داشتید بخونید ...ما رابطه نداشتیم ...

خب دوسال بوده که بوده

منم یه دوست پسر داشتم از ۱۵ سالگی تا 21 سالگی باهاش بودم ولی اصلا نفهمیدم ۶ سال چجوری گذشت

هیچ ربطی نداره

شخصیت تو رفتار تو معصومیت تو همه اینهارو اثبات میکنه که عقد با هدف نامزدی و شناخت بوده

مگر اینکه خودت اینو عیب بدونی هی بزنی تو سر خودت

ولی اگه سرتو بگیری بالا و این قضیه رو مشکل ندونی هیچ اتفاقی نمیوفته بقیه هم خودشونو جمع میکنن

لطفا بحث تاپییک های دیگه رو اینجا نکنید نمی‌خوام بترکه می‌خوام نظرات رو بخونم عزیزم ممنونم

عزیزم مگه شما خودت رو حساب تاپیک تعطیل شده این تاپیک نزدی

پست اولت بخون

من رو حساب پست شما رفتم اون تاپیک بخونم که تعطیل بود

و اومدم از شما دفاع کنم

حالا میکی حرف تاپیک دیگه رو نزن

من اصلا خبر نداشتم همچین تاپیکی هست

خب دوسال بوده که بودهمنم یه دوست پسر داشتم از ۱۵ سالگی تا 21 سالگی باهاش بودم ولی اصلا نفهمیدم ۶ سال ...

بنظرت بعدا اگر اقوام پرسیدن چرا جدا شدید چی بگم ؟

دلم نمی‌خواد عیب های همسرم بگم

عزیزم مگه شما خودت رو حساب تاپیک تعطیل شده این تاپیک نزدیپست اولت بخونمن رو حساب پست شما رفتم اون تا ...

عزیزم ناراحت نشو گلم منظورم این بود بحث نشه اینجا هم تعطیل بشه

بنظرت بعدا اگر اقوام پرسیدن چرا جدا شدید چی بگم ؟دلم نمی‌خواد عیب های همسرم بگم

۱. تفاهم نداشتیم 

۲. اولش فکر میکردیم برای هم مناسبیم ولی بعد که رفت و آمدها بیشتر شد فهمیدیم برای اینکه زیر یه سقف زندگی کنیم ساخته نشدیم

۳.هرکدوم به تنهایی عالی هستیم ولی باهم دیگه سازش نداشتیم