2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 184 پست
اسی خودتو بدبخت نکن و همین الان جدا شو چون بعدا همه برات میرن کنار و فقط خودت میمونی و عذابت الان خی ...

عزیزم

طلاق یه تصمیم فوق العاده شخصیه 

چطور به خودت اجازه میدی راحت نسخه طلاق بپیچی 

مگه تو بطن زندگی اون دو نفر بودی که داری استارتر رو تحریک میکنی🤔🫥

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بهتره با نظرات نینیسایت درباره زندگیاتون تصمیم گیری نکنید چون اصلا توجیهی نداره که بعد پشیمون نشین

تصمیم زندگیمو اینجا نمی‌گیرم 

فقط خواستم بدونم اگر جدا بشم بعد چندسال که مجدد ازدواج کردم خواهر و مادر اون آقا چیا میگن پشت سرم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید فرق دارن 

وقتی این فرق به معنی بدی نیست 

اصلا نگاه من به دختر مطلقه ، دختریه که تجربه داره و پخته شده 

ولی دختر مجرد رو بی تجربه میبینم 

نمیتونید بگید مطلقه و مجرد یکی هستن 

ولی هیچ بدتر و خوب تری وجود نداره

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بعدها بخوام ازدواج کنم اون آقا تو تو ذهنش درمورد من چی میکه؟نکنه بنظرش آدم بی ارزشی باشم؟چون دیدم خی ...

همه جور آدم پیدا میشه. اگه روی خودت کار کنی،احساس ارزشمندی بخودت داشته باشی هیچکسی نمیتونه بهت بی احترامی کنه.

دختر خاله من شرایط شمارو داشت،با پسری آشنا شد عاشق شدت و بهترین عروسی فامیل رو براش گرفت.

اون تاپیکو منم دیدم و خیلی حرص خوردممطمئنم بعضیاشون یه مشت نر زن ستیز بودن زنی که طلاق گرفته یه زن م ...

عزیزم یه فرقی هست بین کسی که هیچ وقت حتی وارد یه رابطه دوستی ساده با جنس مخالف نشده 

با کسی که چندین سال تجربه زندگی مشترک داره با یه بچه یا دو تا بچه هم  جدا شده 

هیچ فرقی بین این دو تا نیست ؟

خب برای مردا هم همینو بگید 

این که دیگه انقد بحث نداره 

والا ما هیچ وقت به مردی که زنشو طلاق داده نمیگیم مجرد

به مردی که بچه داره نمیگیم مجرد 

ما میگیم مجرد هست هنوز ازدواج نکرده 

عزیزم طلاق داریم تاطلاقاگر واقعا داری اذیت میشی حرف مردم برات اهمیت نداشته باشه

ما دوساله عقدیم 

این دوسال مدام شل و سفت میکرد خوب بود بد بود یا یه مدت عاشق بود یه مدت فارغ یه مدت مهربونه یه مدت بی اعصاب 

از طرفی این دوسال غیر از وام ازدواج که وسایل رو خرید باهاش هیچ پس انداز دیگه ای نتونست بکنه 

یه مقدار طلا بود اونم اوایل عقد گرفت 

به معنای واقعی الان اس و پاس 

بلد نیست مدیریت زندگی 

پیر شدم ... احساس میکنم من به جای اون مردم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

عزیزمطلاق یه تصمیم فوق العاده شخصیه چطور به خودت اجازه میدی راحت نسخه طلاق بپیچی مگه تو بطن زندگی او ...

عزیزم من گفتم اگه میخوای طلاق بگیری و به خاطر حرف مردم اینکارو نمیکنی بیخیال حرف مردم باش و جداشو وگرنه من که نمیدونم مشکلش چیه و چرا میخواد جدا شه 

هیچ زنی نباید بخاطر ترس از حرف بقیه یه زندگی اشتباه رو تحمل کنه

لایک نکنید

تصمیم زندگیمو اینجا نمی‌گیرم فقط خواستم بدونم اگر جدا بشم بعد چندسال که مجدد ازدواج کردم خواهر و ماد ...

دو چیز برات مهم نباشه.  

حرف مردم. و دیدگاهشون نسبت به شما 

چون اگه درگیرش بشی خودت و روانت رو نابود میکنی 

تمامیت خودت رو بذار رو پیشرفتت. چه از منظر بار علمی و تحصیلات عالیه.  و یا حتی یادگرفتن هنر🌱💜

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

دو چیز برات مهم نباشه. حرف مردم. و دیدگاهشون نسبت به شما چون اگه درگیرش بشی خودت و روانت رو نابود م ...

این شرایط منه عزیزم 

ما دوساله عقدیم 

این دوسال مدام شل و سفت میکرد خوب بود بد بود یا یه مدت عاشق بود یه مدت فارغ یه مدت مهربونه یه مدت بی اعصاب 

از طرفی این دوسال غیر از وام ازدواج که وسایل رو خرید باهاش هیچ پس انداز دیگه ای نتونست بکنه 

یه مقدار طلا بود اونم اوایل عقد گرفت 

به معنای واقعی الان اس و پاس 

بلد نیست مدیریت زندگی 

پیر شدم ... احساس میکنم من به جا

ی اون مردم 

این مدت هم متوجه شدم خانوادش از نظر فرهنگ و شعوری خیلی متفاوتند با ما 

نه ببین

فرق نداره

این تفاوت بیشتر تو تجربه هاست

الان شما عقدی و میگی باکره ای

صدتا ادم میشناسم مجردن اسم هیچکس تو شناسنامه‌شون نیست ولی هزارکار کردن و تجربیاتی دارن که شما که عقدی نداری

به هرحال فرقه بین کسی که هیچی نمیدونه (فقط شنیده) با کسی که تا اخر همه چیو تجربه کرده حتی شخصیت و رفتارها و طرز برخوردها هم فرق داره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

کسانی که مطلقه ها رو میکوبید

من نخوندم تاپیک رو تعطیل شده بود، ولی عنوانشم بسیار زننده بود 

دوراز جون دختران عزیز نی نی سایت

من صدها مورد دختر رو میشناسم که رابطه های متعدد دارن و براشون عادیه

از نظر من خانمی که شرعا با یکی بوده و طلاق گرفته

ارزشش هزاران برابر بیشتر از دخترانی هست که روابط متعدد تجربه کردن و در نهایت به اسم دختر مجرد!!!! ازدواج میکنن

پس مطلقه یا مجرد بودن باعث برتری نیست

انقدر راحت دل نشکونید با حرفهاتون

تو این قرن زشته مثل انسانهای غارنشین حرف بزنید

از ازدواج نکردن نمی‌ترسم خواستگار زیاد داشتم و دارم...ولی میترسم درباره طرز فکر آقایی که بعدا میاد ت ...

نه اینجور فکر نکن حقیرتر نمیدونن مگه اینکه طرف خودش حقیر باشه. اون خانم هم تو تاپیک قبلی منظورش این بود برا هرموقعیتی یه عنوان وتعریفی هست همین منظورش بر تحقیر کردن نبود اکثر آدما هم همین نظر رو دارن همه آدما ممکنه تو زندگیشون شکست بخورن یکی مالی یکی عاطفی یکی جسمی یکی داغ عزیز ببینه اینا دلیلی نمیشه که کسی بخواد بیاد تحقیر کنه مگه اینکه خودش آدم حقیری باشه 

نه ببینفرق ندارهاین تفاوت بیشتر تو تجربه هاستالان شما عقدی و میگی باکره ایصدتا ادم میشناسم مجردن اسم ...

از این میترسم بعدها ازدواج کردم طرف مقابلم بخاطر این موضوع ارزش لازم رو برام قائل نباشه 

مثلا پیش خودش بگه اینکارو نکنم براش مطلقه است 

اشکال ندارعه اینطوری حرف بزنم مطلقه هست

خیلی فکرای مزخرفی داره میگذره توسرن

دقیقا استارترش یه آدم نفهم و بیشعور بود که هر چی هم توضیح میدادی بهش باز حرف خودشو میزد چون خودش مجر ...

من منظورم تاپیکی بود که خانمه با معلم دخترش میخواست رابطه برقرار کنه