2777
2789
عنوان

با مهمونی که با خودش مهمون میاره چجوری برخورد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 84 پست
واقعا اینکه جواب بی فکری بقیه رو هم ما باید بدیم عذابه، الهی عزیزم

من سالی یکبار همه روباهم دعوت می کنم جاریمم اون شب بود اوضاع رو دید گفت قطعا خونه منم این فن میزنه همون باعث شد هیچکس دعوت نکردتا بعد عید فقط مارو دعوت کرد.خواهرشوهرا هم راحت فقط بیان وگرنه هیچکس خونشون راه نمیدن حداقل ۶سال خونه خواهرشوهرم نرفتم ولی اون هرسال اومده تو طی سال هم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار زن عموی شوهرم با برادرش و عروسشون و بچشون. سرزده سر ظهر اومدن خونمون. من رفتم آشپرخونه. قرمه س ...

شما واقعا کدبانویی من برای همین باید از قبل آماده بشم و ببشتر تدارکارو از شب قبل بچینم بعد سرعتمم لاکپشتیه و وسواسم 

من سالی یکبار همه روباهم دعوت می کنم جاریمم اون شب بود اوضاع رو دید گفت قطعا خونه منم این فن میزنه ه ...

من باشم به شدت بی محلی میکنم چون واقعا برام سخته. و حقیقتا هیچوقت نمیتونم بالای 6نفر پذیرایی کنم، یعنی خانواده خودم و شوهرمم جدا جدا دعوت میکنم 

امسال عید خانواده شوهرم دعوت کردم برای شام مادرشوهرم ساعت ۸ اومد گفت دختراش دیرتر میان .گفت قرار نوه ...

برای منم همین موضوع پیش اومد من تدارک دیگه ای ندیدم و اومدن گفتم میخواستم شما رو توی ی فرصت مناسب پا گشا کنم نه اینجوری خلاصه ببخشید دیگه. دیگه هم پا گشاشون نکردم

همتا اسم خـودمه♥