2777
2789
عنوان

با مهمونی که با خودش مهمون میاره چجوری برخورد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 84 پست

اگه بار اولشون باشه که همچین کاری می‌کنن، یه کم مرغ میذارم تو زودپز، یا یه کم کباب تابه‌ای درست می‌کنم، یه کمم کته میذارم، اضافه میشه به غذاهای سفره.

اگه کار همیشه‌شون باشه، عذرخواهی می‌کنم و میگم به اندازه‌ی ۳ نفر اضافی وسایل پذیرایی ندارم و دوس ندارم شرمنده بشم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار این بلا و سرم آوردن منتهی برعکسش انقدر ناراحت شدم. مادرشوهرم گفت خواهرش دعوت کرده من و شوهرمو. منم به حساب حرف اون رفتم. تا رفتیم خواهرش گفت وا چرا نگفتی عروست و پسرت میان😐 اونم الکی جواب میداد. بعدم بهم محل نداد خواهرش خیلی سبک شدم درصورتیکه از همه جا بی خبر بودم

بعد غذایی که درست کردین واقعا واسه سه نفر بزرگسال غذاخود قطعا کمهآبگوشت نیست که آبشو زیاد کنیبخوای ا ...

امسال عید خانواده شوهرم دعوت کردم برای شام مادرشوهرم ساعت ۸ اومد گفت دختراش دیرتر میان .گفت قرار نوه وشوهرش هم بیان ودخترش از طرف خودش  دعوت کرده .فکر کن ساعت نزدیک ۹ شب وقرار یه عروس وداماد برای اولین بار خونه ات بیان باید پاگشا کنی .شوهرم بی خیال رفت دوش گرفت من دوباره خیابون رفتم برای خرید کلی وسایل دیگه گرفتن هدیه

بعد غذا اضافه درست میکنید؟

فقط برنج بعدا دم میکنم میگم کاش زودتر میگفتید دیگه وقت نشد برای خورشت.

خورشت و مرغ  وبرنج هم بکش توی کاسه و دیس خودشون تقسیم میکنن دونه ای سرو نکن که نرسه

با خود مهمون متوسط صمیمی هستیم ولی خانواده رو نمیشناسیم بار اوله میان

خب چرا قشنگ نمیگی نسبتتون چیه !!!

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
بعد غذایی که درست کردین واقعا واسه سه نفر بزرگسال غذاخود قطعا کمهآبگوشت نیست که آبشو زیاد کنیبخوای ا ...

اجازه میدم بیان حرفی نمیزنم ولی غذا هم اضافه نمیکنم که ببینن غذا کم‌ اومده تو مهمونی هم سرسنگین رفتار میکنم 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
اجازه میدم بیان حرفی نمیزنم ولی غذا هم اضافه نمیکنم که ببینن غذا کم‌ اومده تو مهمونی هم سرسنگین رفتا ...

بعدشم دیگه دعوتشون‌نمیکنم.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
امسال عید خانواده شوهرم دعوت کردم برای شام مادرشوهرم ساعت ۸ اومد گفت دختراش دیرتر میان .گفت قرار نوه ...

شما اشتباه کردین کادو رو بعدا میدادین میگفتن از قبل اطلاع نداشتم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه بار این بلا و سرم آوردن منتهی برعکسش انقدر ناراحت شدم. مادرشوهرم گفت خواهرش دعوت کرده من و شوهرمو ...

ما رفتیم خونه داییم مهمونی خاله ام هم دعوت بود دختر ودومادش روهم آورده بود زن داییم سر سفره گفت چرا نگفتید ایناهم هستن من براشون تدارک ندیدم بعداونم هیچکس دیگه دعوت نکرد