2777
2789

دوازده سال پیش رانندگی یاد گرفتم و گواهینامه گرفتم ولی همیشه میترسیدم و اطرافیانمم منو ترسوندن و اخرش نتونستم مستقل پشت فرمون بشینم، دیگه خسته شدم انقدر اسنپ گرفتم یا منت این و اون رو کشیدم، ولی دیگه اعتماد بنفس رانندگی کردنو از دست دادم، همه چی یادم رفته، خیلی غمگینم، بنظرتون چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رانندگی به نظر من همراه میخاد چند بار با یه مرد که خودش صاحب ماشین باشه مثل بابات شوهرت داشت بشین درست می‌ریزه بعد کم کم از مسیرهای خیلی کوتاه در حد دو تا کوچه بالا تر شروع کن راه میفتی 

ازاول شروع کن به تکرار و تمرین در کناریه راننده ی ماهر

ومهتر ازاون یه گوش درباشه یه گوش دروازه

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

شما که گواهینامه داری دیگه چرا عزیزم ؟ ترس از رانندگی عادیه چون اینهمه سال پشت ماشین نشستین و خب ماشین روندن بچه بازی نیست اما شما گواهینامه دارین یعنی تمام علائم و تابلوها و چطور سبقت گرفتن یت نگرفتن تمام اینهارو میدونین پس ترسی نداره خیلی بیخیال بشین نسبت به ترس و استرس گلم و اطرافیان منم همیشه منو میترسونن گلمم اهمیت ندین ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
یکم آدم بی دقت و حواس پرتیم، همیشه فکر میکنم الانه که تصادف کنم

بله دقیقا منم همین طوری حواس پرتم تو رانندگی اما نترسین فکر کنین یه چیز عادی مثل آشپزی هست که روزانه آدم مجبوره انجام بده و کسی که بهتون استرس بده همراه نبرین که بدتر بترسونه شما رو خودتون تنهایی اگر ماشینی دارین تمرین کنین جاهای خلوت اول بعد کوچه بعد خیابون ترستون بریزه گلم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️