2777
2789
عنوان

می‌خوام مجرد بمونم چون خوشحالم چون راحتم آرامش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 111 پست
اره واقعا بعضی شخصیت ها مستقلن و نمیتونن توی زندگی متاهلی بمونن اصلا کم میارن یکی هم مثل من نیاز داش ...

درسته. من اگر مورد خوب عالی اصلا جف بزوس هم باشه رد میکنم😂 چون اصلا ۱ ثانیه نمیتونم تو رابطه عاطفی باشم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متاهلم و خوشبختم بستگی به زندگی مشترک داره به همسر آدم ،من هم درس میخونم هم خانه دارم هم گردش و م ...

دمت گرم

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
اره دیگهنمیشه که تا اخر با خانواده زندگی کرد..

بله اگر میشد جدا زندگی کرد خیلی از مشکلات حل میشد

خیلی ها بخاطر تحت فشار های روحی و.. خانواده با کسی که خوب نیست از خیلی چیز ها ازدواج میکنند واشتباه میکنند شاید خودشون مستقل بودن وتحت فشار های اون خونه نبودن ازدواج بهتری داشتن

Son Gunume Kadar

والا من همین جا هم کم نمی‌بینیم کسایی که هم استقلال مالی دارن هم تحصیلات بالا بازم میگن خسته شدیم از ...

کلااااا انسان موجود اجتماعیه 

هرچی هم سنش میره بالا بیشتر شریک میطلبه 

و تنهایی واقعا ترسناکه حداقل برای من

ولی من خانم های زیادی رو دیدم که وااااقعا تحمل یک مرد رو نداشتن و خوشبخت هم شدن مجردی 

به هرجال هر دو نوع زندگی سختی داره

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

درسته. من اگر مورد خوب عالی اصلا جف بزوس هم باشه رد میکنم😂 چون اصلا ۱ ثانیه نمیتونم تو رابطه عاطفی ...

اگه جف بزوس اومد پاسش بده من (حالا خوبه شوهر دارم😂)

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اگه جف بزوس اومد پاسش بده من (حالا خوبه شوهر دارم😂)

😂😂 باشه. 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اسی ولی ی نصیحت

تو جامعه ما،بخاطر خیییلی از محدودیتا از ی سنی ب بعد مجرد موندن واااقعا تنها و پیر و افسردت میکنه،کلا از جهان اطرافتم دورت میکنه،نگاهای ترحم امیز بقیه برات آزاردهنده میشه

مگ اینکه دیگه تو ی شهر بزرگ زندگی کنی و پولدار باشی و خانوادت متفاوت باشن ک اینچیزا معنی پیدا نکنه برات

کلا تو جامعه ما برا جمع و جور کردن خودت و تنها نبودن اگ ازدواج نکنی کارت خیلی سختتره

فک نکن الان من ی ادم سنتی‌ام ک دارم این حرفو میزنم نه من خودم ی دختر جوونم که تو رابطه هستم و استقلال مالی هم دارم

ولی جامعه ما پر نابرابری و تبعیضه،واقعااا تنهایی له میشی زیر فشار اگ ی همراه خوب نداشته باشی

و صد البته ک تنهایی بهتر از انتخاب اشتباهه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
منم همینجوری ام مثل شما اصلاً دلم نمی خواد ازدواج کنم و مادر بشم برای خودم دوست ندارم

دقیقا هیچ چیز جذابی نداره

با خودتون فکر نمیکنید که تا کی اینجوری باشه تا کی این وضعیت ادامه داره آخرش چی من این فکرا خیلی اذیت ...

فکر آینده رو نکن چه کسایی میشناسم با عشق هم ازدواج کردن فکر کردن تا آخر دنیا باهمن اما دنیا یکاری کرد جدا شدن یا مرگ یا اختلاف یا پول

☕🎵🍫🍻
هی خواهر راهی رو رفتیم که نه پس داره نه پیش😔

نگو کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کردم بگو کاش تو انتخابم بیشتر توجه میکردم ای کاش به بلوغ فکری کامل می‌رسیدم بعد ازدواج میکردم کاش با آدم اهلش ازدواج میکردم ✅

چون ازدواج‌ درست باعث رشد و ارضای روح و ....هست ✅

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

کلااااا انسان موجود اجتماعیه هرچی هم سنش میره بالا بیشتر شریک میطلبه و تنهایی واقعا ترسناکه حداقل بر ...

دقیقا همین طوره تو سن بالا تر 

خیلی بیشتر شریک زندگی میطلبه 

تو فامیل ما ۳ تا دختر هستن که مجرد هستن و سنشون از ۳۵ بالا رفته 

دو تاش مستقل هست 

یکیش تحصیلاتش دوم راهنمایی هست و کلا همیشه تو خونه بوده 

هیچ وقت هم سر کار نرفته 

ولی چیزی که همیشه اینا رو عذاب میده تنهایی 

منم همینا رو که میبینم واقعا از تنهایی تو سن بالا وحشت دارم 

یکیش درآمدش هم خیلی بالا هست از نظر مالی هیچ مشکلی نداره  ولی همیشه حسرت اینو میخوره که نتونست ازدواج کنه 

حالا بعضیا میگن  

کسایی که قصد ازدواج دارن یعنی خودشون از پس خودشون بر نمیان 😑💔

دقیقا هیچ چیز جذابی نداره

من 28 سالمه از 16 سالگی خواستگار داشتم ولی هیچوقت نتونستم به این فکر کنم که در آینده ازدواج کنم و بچه بیارم.این همه آدم دور و اطرافم ازدواج کردن ولی هیچوقت فکر نکردم وای خوش به حال فلانی شوهر کرده

مجرد بودن هم یه سبک زندگیه چرا آدم مجرد باید بترسه؟ 

من 28 سالمه از 16 سالگی خواستگار داشتم ولی هیچوقت نتونستم به این فکر کنم که در آینده ازدواج کنم و بچ ...

نمیدونم چرا میترسن.