2777
2789
عنوان

می‌خوام مجرد بمونم چون خوشحالم چون راحتم آرامش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 111 پست
بله انشاالله خداوند بهترین رو سر راهت قرار بده پست های منو نگاه کنی متوجه میشید چقدر تنهایی ویران کن ...

معلم ما هم همیشه همین حرفو میزد 

یه لحظه فکر کردم معلمم هستید 

می‌گفت بچه ها همش نگید درس درس درس بقیه چیزا بره کنار 

تنهایی آدم رو از پا در میاره 

اگر موقعیت خوبی دارید اگر خواستگاری دارید که شرایطش خوبه 

ازدواج کنید 

می‌گفت من همه خواستگارام رو ندیده رد میکردم تمرکزم فقط و  فقط رو درس بود میگفتم مورد خوب همیشه هست 

همیشه میشه ازدواج کرد 

همیشه میشه بچه دار شد ...

شما شانس داری ،من شانس ندارم تو رابطه

هیچ وقت تحت تاثیر اینجا یا ادمای اشتباه گذشته ات تصمیم به ازدواج نکردن تا ابد نگیر ...

ادم خوب هم هست اگر به شانسه که من از تو خیلی خیلی بدشانستر بودم ولی خدا بالاخره یه ادم حسابی اورد تو زندگیم...

مبادا فکر‌کنی ازدواج نکردن کار درسته..‌

داریم چندین مورد افتخارشون بود که بعلههه من ازدواج‌نکردم حال دلم خوبه و ...

حالا که سنشون گذشته نه بچه دارن نه هدفی نه زندگی‌نه کس و کاری .مامان باباشون فوت شده خودشون موندن تک و تنها حتی ذوق ندارن برای هیچ مناسبتی ..

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲😂 من مجردم چرا اصلا خوش نمی‌گذره ؟شما چی کار میکنید که خوش میگذره بهتون ؟؟

خودتو سرگرم کن  ،دوست پیدا کن ،درآمد داشته باش کلا پلن داشته باش نه اینکه هی بشینی خودتو با اینو اون مقایسه کنی و بگی شوهر میخواد همه چی برات فراهم کنه درآینده 

☕🎵🍫🍻
موفق باشی من که از هیچی شانس نیاوردم خخخ

منم زندگی‌خیلی خیلی تلخی داشتم 

تا که خدا شوهرمو اورد تو زندگیم 

تو نمیدونی تو اینده چی‌در انتظارته 

ممکنه اصلا با همسرت تا سال دیگه زندگی‌ نداشته باشی...جدا شده باشی...ممکنه از لحاظ مالی کلا تغییر کرده باشی...ادم خوبی بیاد زندگیت...کل زندگی یه سوپرایزه

و همیشه بعد سختی راحتیه 

خودتو سرگرم کن ،دوست پیدا کن ،درآمد داشته باش کلا پلن داشته باش نه اینکه هی بشینی خودتو با اینو اون ...

والا پشت کنکوری هستم 

دوست هم ندارم اصلا 

یعنی همشون تا وقتی پای معنفتشون وسط باشه پیداشون میشه اینو هزاران بار فهمیدم 

من خیلی خیلی دوستای زیادی داشتم 

چه مجازی 

چه کسایی که رفاقتمون از بچگی بوده 

ولی الان هیچ کدومشون نیستن 

به تنهایی که فکر میکنم میگم تو سن بالا تنها باشم 

نه بچه ای داشته باشم نه همسری 

تا کی 

خب پنجاه پنجاهه همه که مثل شمانیستن

عزیزم جنسیتت رو‌اشتباه زدی مرد نوشته ...

شما که گذشته ی منو‌نمیدونی عزیزم 

منم اینده ی شما رو نمیدونم‌♥️

کدوم عشق همه چیز یه هوس زودگذره برای مردا

اگه انتخابت درست باشه نه فقط از رو هیجان  این جوری نیست همه مردا مثل هم نیسن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

منم همینم با این فرق هیچ رابطه دوستی ای نداشتم. 

کلا نه نیاز ج دارم نه عاطفی نه علاقه به تشکیل خونواده از بچه هم متنفرم هیچ دلیلی واسه ازدواج نمیبینم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اگه انتخابت درست باشه نه فقط از رو هیجان این جوری نیست همه مردا مثل هم نیسن

با چندنفر در ارتباط بودم دوسه بار بیرون رفتم بعد جلسه دوم گفتن بیا خونه پسرای الان هوس بازن 90درصدشون 

☕🎵🍫🍻
بله انشاالله خداوند بهترین رو سر راهت قرار بده پست های منو نگاه کنی متوجه میشید چقدر تنهایی ویران کن ...

باور کن چیزی رو از دست ندادین من تقریبا همسن و سال شمام با بهترین آدمی که تو ظاهر بود و حتی خانوادش روش قسم میخوردن ازدواج کردم اما تو زرد از آب در اومد از اول ازدواج تا الان که ۱۵ ساله دارم میسوزم و میسازم چون همون اول باردار شدم و خانوادمم مخالف این ازدواج بودن میترسیدم بگم پشیمونم و نمیخواستم بفهمن شکست خوردم جالبه بدونی دلیل مخالفت خانوادم مذهبی بودنشون بود و دلیل انتخاب من خداشناسیش! به اندازه رنج هایی که کشیدم مو های سرم سفید شدن و پیر شدم افسرده شدم . مستقل هستم اما نمیخوام شکستم رو بقیه بفهمن و نمیخوام بچه هام تو جامعه سرخورده بشن بخاطر فرزند طلاق بودن.

با چندنفر در ارتباط بودم دوسه بار بیرون رفتم بعد جلسه دوم گفتن بیا خونه پسرای الان هوس بازن 90درصدشو ...

همین که اینقد عاقلی که گولشونو نمی‌خوری از خیلی از دخترا جلوتری ولی اینقد بدبین نباش آدم خوبم پیدا میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷