2777
2789
عنوان

کیا از نوره استفاده میکنند بیان سوالی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 31 پست

ببخشید به منم میگید چطوری باید استفاده کنم از صفر تا صدیشو اخه اصلا بلد نیستم خیلی هم می ترسم آخه میگن اگه دیر برداری بدن میسوزونه، ژیلتم پدرمو درآورده توان مالی لیزر هم ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید به منم میگید چطوری باید استفاده کنم از صفر تا صدیشو اخه اصلا بلد نیستم خیلی هم می ترسم آخه می ...

آره عزیز 

منم خسته شدم از ژیلت ، لیزر هم میگن بده عوارض منم روم نمیشه اصلا 

قبل نمره میزدم الان از یه کانال خیلی خوبی تهیه میکنم

ببین اول نوره به اندازه ک مثلاً میخای کل بدن یا یه قسمتی برمی‌داری با آب مخلوط میکنی نه سفت نه شل ، بعدش حتما دستکش دستت کن و شروع کن بمال به بدنت ، اندازه ۳ دقیقه صبر کن بعدش با یه کاردک خلاف جهت رویش مو بکش تا موها راحت بلند بشن و بریزن .

قدرت موبریش خیلی بالاست برای همین در ۳ دقیقه کل بدنت از مو پاک میشه فقط باید تجربه کنی تا بیاد دستت 

الان من امروز یکم زیاد رو کمرم موند ، بعدش چندتا جوش زد ، که البته میگن همین جوش هایی که میزنه یعنی اینکه باعث دفع مواد زاید از بدنه و برای سلامتی خوبه 

ببخشید به منم میگید چطوری باید استفاده کنم از صفر تا صدیشو اخه اصلا بلد نیستم خیلی هم می ترسم آخه می ...

ایتا یا بله داری برو به این لینک کانال عضو شو , من این نورها رو میزنم وخیلی خوبه ، خودش هم راهنمایی می‌کنه ..

آره عزیز منم خسته شدم از ژیلت ، لیزر هم میگن بده عوارض منم روم نمیشه اصلا قبل نمره میزدم الان از یه ...

ممنون عزیزم ینی با آب گرم قاطی کنم دیگه؟ بعد مثلا برای دو تا دستام مقدار یه قاشق غذاخوری خوبه مثلا؟ 

ممنون عزیزم ینی با آب گرم قاطی کنم دیگه؟ بعد مثلا برای دو تا دستام مقدار یه قاشق غذاخوری خوبه مثلا؟

با آب ولرم آره 

مثلاً برای دو دستات با زیر بغل یه لیوان چای خوری متوسط بریز ، باید خودت یه چی رو پیمونه کنی تا بیاد دستت چقدر استفاده کنی ...

ولی حتما بعد استفاده بدنت رو یا لوسیون یا روغن بنفشه چرب کن ، نمره طبعش گرمه  یه روغن خنک بزن بدنت 

با آب ولرم آره مثلاً برای دو دستات با زیر بغل یه لیوان چای خوری متوسط بریز ، باید خودت یه چی رو پیمو ...

واااای چقدر زیاد ینی برا دو تا دست یه لیوان پودر باید استفاده بشه ؟ بعد قیمتش چطورین اینا؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم🙏

من برای ما بدنم از گردن تا نوک پام ، ۲۵۰ گرم استفاده میکنم.

ببین من فقط زیربغل و بیکینی و دست ها و پاهام تا زانو و دست هامم خیلی پرمو نیست و همیشه هم نمیزنم 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم خسته شدی🙏

واااای چقدر زیاد ینی برا دو تا دست یه لیوان پودر باید استفاده بشه ؟ بعد قیمتش چطورین اینا؟ ببخشید زی ...

نه عزیزم 

من که نمی‌دونم دست شما چطوریه ، من برای خودم میگم من پرمو هستم ، شما خودت بیار استفاده کن دستت میاد چطور دفعه بعد بزنی ، مقدارش میفهمی بعد

ازین کانال که خریدم هر بسته نیم کیلویی هست ، هر نیم کیلو ۷۰ هزار تومان .

ولی خب ارزش داره 

من الان چند ماهه اصلا از تیغ ژیلت استفاده نمیکنم و راحت شدم . یعنی بعد استفاده بدنم خیلی سفید میشه و نرمه 

ببین من فقط زیربغل و بیکینی و دست ها و پاهام تا زانو و دست هامم خیلی پرمو نیست و همیشه هم نمیزنم ببخ ...

خب یکبار بخر ، استفاده کن. تا مقدار استفاده دستت بیاد 

منم اولش همینطور بودم ، بعد چندبار استفاده می‌دونم چقدر لازممه