2777
2789
عنوان

امروز رفتم دیوار قیمت خونه هارو دیدم انقدر گریه کردم که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست
برای چی امسال فروختین کاش نمیفروختین با ضرر

پول لازم داشتیم اگه نمیفروختیم بیشتر ضرر میکردیم‌. ولی شوهرم همش میگه کاش به جای اون طلا گرفته بودم. ی مدت خرید و فروش طلا میکرد سود خیلی خوبی داشت ولی شغل ثابتش همین خرید و فروش ملکه

الان عزیزم چند وقتهههه میگی 

اینفدر حرص مال دنیا رو نخور

منم پارسال فروختم ماشین خریدم اونم گرون نشد 

دیگه ادم اینقدر ک نباید هی پیگیر یاشه

اگه فروش طلاهات اینقدر برات دردناک بود خب نمیفروختی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان عزیزم چند وقتهههه میگی اینفدر حرص مال دنیا رو نخورمنم پارسال فروختم ماشین خریدم اونم گرون نشد د ...

ماشین 30 درصد گرون شده عزیزم کی گفته گرون نشد

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
ماشین 30 درصد گرون شده عزیزم کی گفته گرون نشد

گرون شدن وقتی هست ک گزاشتی دیوار بیان بخرن

هیییچکس دیگه نگاه به ماشین نمیکنه بخوای بفروشی باید یه عالمه زیر قیمت بزاری ک بتونی بفروشی

درضمن اینمه 30 درصد هم نسبت به رشد طلا خیلی کمه

ولی من برام اهمیتی نداره 

عشقم کشید داشتن ماشین تجربه کردم 

طلاهم الان باز دارم میخرم حرص و جوش نداره

ولی یه چیزی هم هست ما ایرانیا از گرونی مینالیم اونوقت تا یه تیکه طلا یاماشین وخونه میخریم دست به دعا میشیم که ای کاش گرونتربشن سود کنیم خب از هزار جا ا دیگه فشار میاد به خودمون باگرونی بهتره دنبال سودنباشیم 

گرون شدن وقتی هست ک گزاشتی دیوار بیان بخرنهیییچکس دیگه نگاه به ماشین نمیکنه بخوای بفروشی باید یه عال ...

همه عزیزم مالشونو با زحمت بدست آوردن از جوب گیدا نکردن که منم از خدامه طلا بشه گرمی 3 میلیون ماشین پراید بشه 50 میلیون خونم بشه 500 میلیون همه همه چی تو یه سال 40 درصد بالا بره خونه من 40 درصدم ارزون بشه این انصافه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
همه عزیزم مالشونو با زحمت بدست آوردن از جوب گیدا نکردن که منم از خدامه طلا بشه گرمی 3 میلیون ماشین پ ...

حرف من اینه ما رفتیم با تصمیم خودمون یه چیزی خریدیم

دیگه چرا حالا از چشم.بندازیمش و هی حرص بخوریم 

من حتی یادم نمیاد طلاهام چند گرم بودن 

یه سرویس سنگین 12 13 تا النگو سنگین همشو دادم رفت 

حالا دیگه فدای سرم ک گرون شده

تازه از ماشینم استفاده نمیکنم ک بگم کارم راحت کرده ...تصمیم گرفتم انجامش دادم چه خوب بشه چه بد