2777
2789
عنوان

روضه دارم لطفا بخاطر ثوابش حداقل جواب بدید بیاید داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 51 پست

روز اول ساده بگیر روز دوم درکنار میوه و بقیه چیزها که در نظر داری حلوایی آشی چیزی درست کن 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نذر داری که هیچی اما اگه نذر نداری میتونی با 

چایی حلوا 

چایی خرما 

داخل پک میوه میکادو 

... پذیرایی کن

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
بچه ها مشکم اینه نمیتونم غذا به تعداد نفرات بالا بزارم وگرنه دست پختم خیلی خوبه حرف نداره

عزیزم بپز تا تعدادی که در توانت هست

ببر در و همسایه و خانواده درجه یکت پخش کن

یا میتونی برا نیازمندا ببری

شنیدم نذر تا یه تعداد ادا میشه ولی عددشو نمیدونم دقیق چند نفر سرچ کن تو گوگل گلم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اسی جون،میشه موقع روضه،برای شفای پسرم فرزاد دعا کنی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا منم همینو میگم که اگه حداقل روز دومم خواستم بهتر بدم نذریو بخرم چون بلد نیستم تعداد بالا بپزم

حلیم بپز راحته تعدادبالاهم درمیاد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

هرچی در توان دارین بدین اهل بیت خیلی کریم و مهربانن قبول میکنن ازتون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ماشالا کدوم شهرین

مرکز استان نیستم

ببین از فروشگاهی تخفیف دار خرید کن بصرفه بشه

شب اول ۲ کیلو عدس خریدم ی شیشه بزرگ رب که هم عدسی هم سوپ کفایت کرد

املت ۳ کیلو گوجه با ۱۷ تا تخم مرغ

سوپ دقیق یادم نیس چقد بلغور و جو پرک خریدم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مااینجوری میکنیم .چایی خرما .شیرینی کشمشی.میوه .حلوا میدیم .سالاداولویه هم دادیم هرچی دستمون میاد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .