2777
2789
عنوان

چشم بچه کی آسگیتماته

75 بازدید | 18 پست

امیدی ب خوب شدنش هست؟؟

دکتر بهش عینک داده همش ۵ سالشه بچم

گفت چند ماه بزنه شاید خوب شه درست میشه؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از ۱ سالگی عینک زدمالان ۲۳ سالمه هنوز عینک میزنمچشام آستیگمات ارثی بود

همیشه میزنی یا موقع مطالعه و اینا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من از ۱ سالگی عینک زدمالان ۲۳ سالمه هنوز عینک میزنمچشام آستیگمات ارثی بود

یک سالگی؟ 😐😐😐😐

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
وا برای آستیگمات هم نگرانی و داری زار میزنی هفتاد درصد بچه ها استیگماتن خیلی ها اصلا متوجه نمیشن بر ...

گفته شاید خوب شه اره خیلی غصه میخورم

منم از 5 سالگی عینک میزدم استیگمات بودم 18 سالگی عمل کردم الان خوبه خوب میبینم

ببخشید بدون عینک تار میبینی؟گفته ی چشمش شمارش ۱ و اونیکی ۱و۷۵  

ببخشید بدون عینک تار میبینی؟گفته ی چشمش شمارش ۱ و اونیکی ۱و۷۵

الان ک عمل کردم ولی قبلا اره تار بود همه چی.شماره چشم راستم 2و25 چپ 2و75

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚