2777
2789

بچه ها من فقط ی ترم دیگه دارم تا لیسانسمو بگیرم.مترجمی زبان میخونم.با علاقه وارد این رشته شدم ولی دیگه زده شدم زبانم خیلی عالی نبود از قبل سر همین خیلی اذیت شدم.ایندشم که مبهمه برام.حالا بنظرتون من بعد عید برم اموزشگاه حسابداری بخونم؟یا بعد لیسانسم وایسم ازمون استخدامی اموزش پرورش و بانک بدم؟چون بانکم رشتم برمیداره ولی ظرفیت پذیرشش خیلی کمه.میترسم قبول نشم فقط وقتم تلف کرده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لیسانس حسابداری دارم بخاطر خشک و بی روح بودن این رشته ارشد می‌خوام برم زبان بخونم عاشق زبانم اوقات فراغتم تو خونه همیشه زبان می‌خوندم 

بنظرم لیسانست رو بگیر آزمون شرکت کن

زبان اینده جالی نداره.اگه فقط میخوای زبانت خوب شه برو

شاگرد خصوصی بگیر دوست من به بچه های فامیل خصوصی درس میده حداقل ماهی ده تومن درآمد داره می‌دونم کمه ولی خب تو خونه کار می‌کنه واسه کسی کار نمیکنه

من هم اگه این ترم همه درس‌هامو پاس شم فقط پایان‌نامم میمونه تا ارشدو بگیرم ولی خسته شدم حالم از درس‌ها بهم میخوره حس می‌کنم مسیرو اشتباه اومدم! ترم پیش ممتاز و معدل الف شدم درسم نسبتا خوبه نمیدونم این ترم چرا انقدر بی علاقه و خسته شدم. میخوام انصراف بدم یا درس حذف کنم همه یه جورایی مسخرم می‌کنن که تا اینجا خوندی تمومش کن. هیچکس درک نمیکنه...

کامپیوتر که بازار کار خوبی داره.ی چند روز به خودت استراحت بده و دوباره شروع کن.خاک تو سرمن کنن که بی ...

زبان که خیلی شیرینه. درآمد تدریس هم اگه شاگرد پیدا کنی و خصوصی تدریس کنی خوبه استخدامی بانک و...هم داره.من برگردم عقب سمت رشته‌های مهندسی و ریاضی نمیرم اگرم برم کامپیوتر نمیرم خیلی ذهنمو خسته میکنه و خشکه و برنامه‌نویسی واقعا انرژی ذهنیمو می‌بره

زبان که خیلی شیرینه. درآمد تدریس هم اگه شاگرد پیدا کنی و خصوصی تدریس کنی خوبه استخدامی بانک و...هم د ...

هرکی علاقش ی جوریه.خودت میدونی عزیزم من تجربم بهت گفتم.الان دوست من ۵سال معلم بوده و با تدریس خصوصی و....هم درامد انچنانی نداره.