2777
2789
عنوان

دوبار زنگ زدم جواب نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 43 پست

تجربه خودم نکن داغون میشی...تو رابطه باید مرد عاشق تر باشه....الان آویزونشی اون بدتر ازت فردار میکنه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارم همه وجودم میخاد حتی شده ی بار بغلش کنه و این دست خودم نیس

یکم جلوخودتو بگیر عزیزم... واقعا چ برا پسر،، چ دختر وجه خوبی نداره.. برا خودت میگم. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اخه پریشب ک صحبت کردیم ۳ ساعت خیلی خوب بود و تهش گفتم میشه بازم صحبت کنیم گفت آره

متاسفانه پسرا صحبت کردن با هیچ دختری رو از دست نمیدن و الان مشخصه خیلی تمایلی به هم صحبتی ندارن

نه من از همه اینا برام مهم تر اینه ک چیزی ک میخام رو به دست بیارم

آدم باید سبک سنگین کنه که در ازاش چه چیزی میده

شما الان داری خودت رو سبک میکنی و حتی با این رفتار بیشتز هم دورش میکنی الان قشنگ فهمیده که خوشت اومده ازش و توپ تو زمین اونه

آدم باید سبک سنگین کنه که در ازاش چه چیزی میدهشما الان داری خودت رو سبک میکنی و حتی با این رفتار بیش ...

اینک آره من بهش گفتم پریشب ۳ ساعت حرف زدیم ولی اینک یهو بازدید برداشت و دیگ جواب نداد برام عجیب بود

اینک آره من بهش گفتم پریشب ۳ ساعت حرف زدیم ولی اینک یهو بازدید برداشت و دیگ جواب نداد برام عجیب بود

آدم تو این سن همیشه گوشیش دستشه وقتی جواب نمیده مشخصه عمدیه پس ولش کن بزار اون بیفته دنبالت

نخاسته همون تایم بگه ن زنگ نزن دگ 

بعدش با حرکتش نشون داده دگ ک‌بفهمی 

بازدید و ج‌اب ندادنش 

❗️ مامان مهربون پیج اینستام ب حمایتت نیاز داره پوشاک کودک قیمت مناسب دارم koodak_shop_lili