2777
2789
عنوان

چقدر از کیمیا بدمممم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 76 پست
باور کن اگه ارش کوتوله و زشت بود نصف اینا حقو ب پیمان میدادن😂😐🤦‍♀️ارش فقط خوشگله اما اخلاقش نابود ...

اتفاقا اصلا ا تیپش خوشم نمیاد 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی دوسش داشت بنظرم از رفتاراش مشخص بود

گفت که به خاطر محموله دست پدر کیمیا ازدواج کرد باهاش و اخرشم گفت اینو به کیمیا

ولی یه جلتلمن بود یه ذره رفتار مهربونانه که داشت ادمو جذب خودش میکرد 

برعکس کیمیا که خیلی لوس بود

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
آرهو سر دختره هم کیمیا میخواست در حقش نامردی کنهبهرحال اینقدر دوستش داشت و همونقدر که کیمیا براش ماد ...

دقیقا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نه پیمان جذاب نبود شل و ولم بود اگه بازیگرارو عوض میکردن الان همه میگفتن حق با پیمان ارشو فوش میدادن ...

اره😂

ولی خوب شاید فیلم میخواست بگه همه چی قیافه نیست😐😂

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
چی بوده؟

دنبال محموله که دست پدر کیمیا بود، بود

اون زنه خدمتکاره و گذاشته بود خبرارو به ارش میدادیا اینکه اول ازدواج زد کیمیاروبا این صفات نمیشه زند ...

چون کیمیا فضول بود

ازش نمی‌خواست بخاطر کرم ریزیای خواهرش زندگیشو ازدست بده

چون کیمیا فضول بودازش نمی‌خواست بخاطر کرم ریزیای خواهرش زندگیشو ازدست بده

یعنی حق داشت؟ من به شخصه اصلا دوست ندارم همسرم همچن رفتاری باهام داشته باشه

به نظرم قفل بودن در یه کمد تو زندگی مشترک بی معنیه😐ادم شک میکنه

یا اینکه چرا درباره خواهرش و همسر قبلش به کبمیا چیزی نگفته بود

میدونی رفتارای معقولانه ای نیست

یعنی حق داشت؟ من به شخصه اصلا دوست ندارم همسرم همچن رفتاری باهام داشته باشهبه نظرم قفل بودن در یه کم ...

نمیگم ارش اصلا مقصرنبود ولی تمام تلاشش این بود زندگیشو حفظ کنه برعکس کیمیا که به هر بهانه ای میدویید خونه پدرش و قهرمیکرد انگار دنبال بهونه برای جدایی بود 

بعدشم که از ارش جدا شد سریع چادری شد که دل پیمانو به دست بیاره

کلا تعهد به زندگی نداشت کیمیا مادرشم از خودش بدتر عاشق پیمان بود واز آرش متنفر بود مدام دخترشو تشویق به طلاق میکرد 

نمیگم ارش اصلا مقصرنبود ولی تمام تلاشش این بود زندگیشو حفظ کنه برعکس کیمیا که به هر بهانه ای میدویید ...

این دیگه فیلمای ایرانیه دیگه😂مثلاا بعد اشتباهاتشون راه درستو در پیش میگیرن چادر میندازن ادم میشن 😂

اصلا هدف فیلم اینه من از پیمان خیلی بدم میاد واقعا و همینطور از مادر کیمیا 

ولی باز نظرم اینه زندگی با آرش معقولانه نبود

حوصله دارید این ۴ ۵ قسمت اخرشو به طور خلاصه تعریف کنید؟ تازه زایمان کردم فیلم از دستم در رفته بخدا

اره عزیزم

فرزانه اومد هی حرف زد حرف زد عکس زن قبلی ارشو کیمیا پیدا کرد مدارک ارشو داد دست فرزانه اونم فرار کرد بعد بینشون خراب شد و دست بلند کرد روش اینم با مادرش رفت خرمشهر 

جنگ شد و کیوان رو بردن به اسارت و دوست صمیمیش سلما زایمان کرد و خودش و شوهرش اینا همه مردن بخاطر جنگ و بچه رو سپرد ب کیمیا 

فرخ وسط جنگ برگشت محموله تحویل دولت داده شد

برگشتن تهران خسروی رو گرفتن بیژن و دوستش خسروی رو کشتن مشفق فرار کرد مشخص شد همه چی از مرگ شهرام تا زندانی شدن فرخ زیر سر مشفق بوده آرشم بخاطر محموله با کیمیا اینه رفته جنوب

بعد جنگ اول کیمیا و ارش اشتی کردن بعد چند سال ک مشخص شد هما چی زیر سر مشفقه همه چی بهم خورد و طلاق گرفتن حالا ارش گیر داده ازاده رو میخوام ببینم و کیمیا همش میترسه چون میگه ارش نقشه داره

کیوان هم از اسارت ازاد شد