2777
2789
عنوان

سزارینی ها بیان لطفا

89 بازدید | 16 پست

الان بچم ۴ماهه هست چند مدته غذا میخورم دل‌درد میشم یکم بالای بخیه درد شکمی میگیرم باید زود برم دستشویی از روی غذا آب میخورم هم اینجوری میشم دلیلش چیه بنظرتون 

مطمئنی مربوط ب سزارینه؟ برا من تقریبا هیچ عارضه ایی نداشت

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه احساس میکنم یا روده ام هست یا معدم

ی دکتر برو 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
۹تومان

سلام ببخشید وقتت می گیرم من طبیعی بودم قبلی رو خیلی سختم شد این یکی می خوام عمل کنم اونم به زور  میگم پول بدم عمل کنه. بنظرت خودت عمل هم سخته خیلی ؟ می‌دونم بچه دنیا آوردن هیچ کدوم آسون نیست ولی تو از درد عمل میگی نظرت چیه

معجزه شکر گزاری
سلام ببخشید وقتت می گیرم من طبیعی بودم قبلی رو خیلی سختم شد این یکی می خوام عمل کنم اونم به زور میگ ...

سلام خواهش میکنم اگر قبلاً طبیعی کردی بازم طبیعی بکن چون سر کنی هم از شکم و کمرت داغون میشه هم چون طبیعی انجام دادی قبلاً بدنت خیلی بهم می ریزه ولی سر انجام ندی حداقل درد آمپولی که میزنی کمرت داغون نمیشه من قبلاً عمل داشتم مجبور شدم سر کنم دوتاشم سخته ولی حداقل طبیعی همونجا درد میکشی ولی سر عوارض بعدش رو داره حداقل شکمت ب اون وسیعی هفت لایه باز نمیشه این نظر منه بازم خودت میدونی