2777
2789
عنوان

بماند به یادگار(کنکوریا بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
دخملای قشنگم ، پارسال مثل شما بودم ، همین ساعت کتابای تستم جلوم باز بود ، با سردرد و خستگی نگاشون می ...

واییی عزیزممم،،،چشام برق زد پیامتو دیدم...

چقد وایب خوب گرفتم..🥹💕

ممنونممم🌱

خداروشکر که امسال دانشجویی✨انشاالله موفق باشی❤️

انشاالله همه ما سال دیگه مثل الان شما باشیم🥹💕🌱

حالا نه حتمن انگیزشی...هر حالی که داری بگو یکم آروم شی...

دهمم ولی خیلی به کنکور فکر میکنم افسردگی دارم میگیرم حالم خوش نی هرلحظه فکر میکنم بهش نمیرسم چون هیچ تلاشی واسش نمیکنم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی عزیزممم،،،چشام برق زد پیامتو دیدم...چقد وایب خوب گرفتم..🥹💕ممنونممم🌱خداروشکر که امسال دانشجو ...

ایشالا همتون موفق بشین❤️ تمام تلاشتونو بکنید که دیگه مجبور نباشید این مسیر رو دوباره طی کنید ، قربون همتون🫶😍

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

دهمم ولی خیلی به کنکور فکر میکنم افسردگی دارم میگیرم حالم خوش نی هرلحظه فکر میکنم بهش نمیرسم چون هیچ ...

چقد نوب که دهمی

عزیزم این فکرا نکن اصلا

من اگر دهم بودم نمیگم نگران نبودم...ولی حداقل به این شدت نا امید نبودم..

ببین تو 9ماه میشه یه نتیجه خوب گرفت...

نه اینکه تلاش نکنی بزاری برای اخرش...ولی نا امیدم نباش

اگر حوصله داشتی روزی یه مقدار کم بخون...ولی از تابستون جدی شروع کن

انشاالله موفق میشی🌱

من آدم باخت نیستم دایی جان🤠

تا نبرم از هیچ بازی بیرون نمیرم🤨😏

منتظر یه شروع طوفانی بااااااش🤝🏻😎

بفرمااااییید انگیزههههه😍😂

ولی خودم دلم خونه الان😢💔

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

من آدم باخت نیستم دایی جان🤠تا نبرم از هیچ بازی بیرون نمیرم🤨😏منتظر یه شروع طوفانی بااااااش🤝🏻😎بف ...

چقد قشنگ🥹💕

چه خوب که با حال بدت انگیزه دادی🌱

امیدوارم چند ماه دیگه با ذوق قبولیامونو تاپیک میزنیم...🌱🫶🏻

دخملای قشنگم ، پارسال مثل شما بودم ، همین ساعت کتابای تستم جلوم باز بود ، با سردرد و خستگی نگاشون می ...

خداروشکر که نتیجه گرفتین

منم سال اولمه که پشت کنکوریم😢

خداکنه تهش خوب باشه دیگه🥺😍

چقد قشنگ🥹💕چه خوب که با حال بدت انگیزه دادی🌱امیدوارم چند ماه دیگه با ذوق قبولیامونو تاپیک میزنیم.. ...

قربونت برم عزیزممم

ان شاء الله موفقیت هممون😍😍❤️

خداروشکر که نتیجه گرفتین منم سال اولمه که پشت کنکوریم😢خداکنه تهش خوب باشه دیگه🥺😍

ایشالا که خوب میشه ، درساتونو قشنگ بخونین و برعکس من خدارو فراموش نکنین🫶

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

دهمم ولی خیلی به کنکور فکر میکنم افسردگی دارم میگیرم حالم خوش نی هرلحظه فکر میکنم بهش نمیرسم چون هیچ ...

من اصن تا سال کنکورم نمیدونستم کنکور یعنی چی چیکار میکنن بعد تو از الان عزا گرفتی:/

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...