2777
2789
عنوان

وقتی کات می‌کنی بلاک نمی‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 40 پست
چطوری منم اینطوری باشم؟دوسش نداشتی؟

چرا خیلی دوسش واشتم

حتی شده بود سر غذا زدم زیر گریه از دلتنگی

ولی تحمل کردم خیلی زیاد

از اونایی نیستم خودمو ضایع و کوچیک کنم

خیلی مغرورم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار همین الان بلاک کنم واقعا خستم کرده

هرچی بیشتر چکش کنی و بهش فکر کنی بیشتر دلتنگش میشی از نظر روانشناسی ... یه مدت از همه جا بلاکش کن ببین چقدر راحت میشی ان شالا یه آدم لایق بیاد تو زندگیت 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چرا اینقدر خودتو کوچیک میکنی با این کارات حس میکنه سریشی و بیشتر ازت فراری میشه ...به تصمیمش احترام ...

رفتم بلاک کنم تلگرام بلاک کردم اینستا دلم نیمد اصلا اون که براش مهم نیست پیام نمی‌ده که😭😭😭

رفتم بلاک کنم تلگرام بلاک کردم اینستا دلم نیمد اصلا اون که براش مهم نیست پیام نمی‌ده که😭😭😭

تو هم مثل خودش باش حس یه طرفه مفت نمیارزه گلم قدر خودتو بدون 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تو هم مثل خودش باش حس یه طرفه مفت نمیارزه گلم قدر خودتو بدون

یه چنل زده بودم اونجا باهاش حرف میزدم اونو پاک کردم فکر کنم قدم بزرگیه تلگرامم بلاک کردم با اون خطم که شمارشو داشت اینستا ام نمیرم روزا

از شنبه میرم کتابخونه دری میخونم که بهش فکر نکنم واقعاً خسته شدم از اینکه اینقدر همه وجودم اونو میخواد اون به ذره ام دوستم نداره 

چرا خیلی دوسش واشتمحتی شده بود سر غذا زدم زیر گریه از دلتنگیولی تحمل کردم خیلی زیاداز اونایی نیستم خ ...

منم مغرورم ولی وقتی عاشق بشم کور میشممممم متنفر از این حالتم

برا همین همیشه میگفتم هر کی وارد زندگیم میشه اون اول عاشق بشه حتی اون خیلی بیشتر باید عاشق باشه 

باور کن منم مثل تو بودم حتی خودم به رفیقم میگفتم یعنی چی یکی نمیخوادت ولش نمی‌کنی تا اینکه سرم اومد ...

عزیزم سخته خیلی سخته

واس اکثر ماها پیش اومده

اکثرا تجربه کردیم

ولی چ میشه کرد

وقتی یکی مارو نمیخاد خب طبیعتا دلایل خاص خودشو داره

رهاش کن ب دامن طبیعت

ب خودت زمان بده 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
می‌دونمبا روانشناس ناشناس حرف زدم اون لحظه که میخواستم بمیرماز مردن منصرف شدم ولی هنوز حال دلم خوب ن ...

بآ همون صحبت کن کمی برای خودت خوش بگذرون لباس جدید بخر به خودت برس آرایش کن اصلا با دوستات برو بیرون شهربازی یکم به خودت برس امروز 

واقعا خودتو دوست داشته باش

بآ همون صحبت کن کمی برای خودت خوش بگذرون لباس جدید بخر به خودت برس آرایش کن اصلا با دوستات برو بیرون ...

پول ندارم عزیزم کنکوری ام

با شرایط سختی امسال موندم پشت کنکور برای سال پنجم

درس میخونم می‌خونم یهو این آدم یادم میاد ولی این دفعه باید بیشتر سعی کنم بهش فکر نکنم چون خیلی داره وقتمو میگیره

تایپیک آخرمو ببین 

واقعاً حرف زدن با آدمای اینجا حالمو بهتر می‌کنه نمیدونم کی ان اما همونایی ام که حقیقتو میکوبن تو صورتت باعث میشن غرورت و ارزشت یادت بیاد همونا بیشتر کمک میکنن

زندگی سخته بی رحمه ولی من از اون سرسخت ترم میگذره 

پول ندارم عزیزم کنکوری امبا شرایط سختی امسال موندم پشت کنکور برای سال پنجمدرس میخونم می‌خونم یهو این ...

آفرین تلاش کن من مطمعن تو میتونی تو بهتریم ورژن خودت میشی امیدوارم حدود یک سال دیگه خبر از کنکور قبول شدنتون رو ببینم خوشحال میشم 

خودتو الکی سرگرم این عوضی نکن باور کن ارزشی نداره اصلا ارزشی نداره هاااا